Gratuit avec l’offre d'essai

Écouter avec l’offre

Aperçu
  • Technically Food

  • Inside Silicon Valley’s Mission to Change What We Eat
  • De : Larissa Zimberoff
  • Lu par : Larissa Zimberoff
  • Durée : 7 h et 15 min
  • 1,0 out of 5 stars (1 notation)

Écoutez en illimité un large choix de livres audio, créations & podcasts Audible Original et histoires pour enfants.
Recevez 1 crédit audio par mois à échanger contre le titre de votre choix - ce titre vous appartient.
Gratuit avec l'offre d'essai, ensuite 9,95 €/mois. Résiliez à tout moment.

Technically Food

De : Larissa Zimberoff
Lu par : Larissa Zimberoff
Essayer pour 0,00 €

9,95 € par mois après 30 jours. Résiliez à tout moment.

Acheter pour 21,97 €

Acheter pour 21,97 €

Utiliser la carte qui se termine par
En finalisant votre achat, vous acceptez les Conditions d'Utilisation. Veuillez prendre connaissance de notre Politique de Confidentialité et de notre Politique sur la Publicité et les Cookies.

Description

The full inside story of the technology paradigm shift transforming the food we eat and who is making it

Ultraprocessed and secretly produced foods are roaring back into vogue, cheered by consumers and investors because they are plant-based and help address societal issues. And as our food system leaps ahead to a sterilized lab of the future, we think we know more about our food than we ever did, but because so much is happening so rapidly, we actually know less. In Technically Food, investigative reporter Larissa Zimberoff pokes holes in the marketing mania behind today’s changing food landscape and clearly shows the trade-offs of replacing real food with technology-driven approximations with news-breaking revelations.

©2021 Larissa Zimberoff. Published in 2021 by Abrams Press, an imprint of ABRAMS, New York. All rights reserved. (P)2021 Blackstone Publishing
Les membres Amazon Prime bénéficient automatiquement de 2 livres audio offerts chez Audible.

Vous êtes membre Amazon Prime ?

Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.
Bonne écoute !

    Ce que les auditeurs disent de Technically Food

    Moyenne des évaluations utilisateurs. Seuls les utilisateurs ayant écouté le titre peuvent laisser une évaluation.
    Global
    • 1 out of 5 stars
    • 5 étoiles
      0
    • 4 étoiles
      0
    • 3 étoiles
      0
    • 2 étoiles
      0
    • 1 étoile
      1
    Interprétation
    • 1 out of 5 stars
    • 5 étoiles
      0
    • 4 étoiles
      0
    • 3 étoiles
      0
    • 2 étoiles
      0
    • 1 étoile
      1
    Histoire
    • 1 out of 5 stars
    • 5 étoiles
      0
    • 4 étoiles
      0
    • 3 étoiles
      0
    • 2 étoiles
      0
    • 1 étoile
      1

    Commentaires - Veuillez sélectionner les onglets ci-dessous pour changer la provenance des commentaires.

    Trier par :
    Filtrer
    • Global
      1 out of 5 stars
    • Interprétation
      1 out of 5 stars
    • Histoire
      1 out of 5 stars

    Where's the Beef?

    Sadly, this short book is a classic illustration of what could have been an interesting, substantial article diluted into an insipid book, written in narrative rather than synthetic style. It is marred by an irritating emphasis on the first person singular and an abundance of pointless details such as how the person interviewed was dressed or whether the room where he was met was carpeted. Oddly, the book concludes with a sizeable number of long quotations, that may lead some readers to imagine that the author ran out of time to properly integrate the material into her work.

    Despite juicy tidbits of information, this half-baked offering is best left aside, until it ripens towards a potential second edition.

    Une erreur s'est produite. Réessayez dans quelques minutes.

    Merci. Votre vote a été pris en compte.

    Vous avez donné votre avis sur cette évaluation !