Nouveau chez Audible ?
Résultats Éditeur "Audible Studios" dans Vin et boissons
-
-
Vino Business
- The Cloudy World of French Wine
- De : Isabelle Saporta
- Lu par : Kristin Kalbli
- Durée : 5 h et 13 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Already provoking debate and garnering significant attention in France and within the wine world, Vino Business is a surprising and eye-opening book about the dark side of French wine by acclaimed investigative journalist Isabelle Saporta.
-
Vino Business
- The Cloudy World of French Wine
- Lu par : Kristin Kalbli
- Durée : 5 h et 13 min
- Date de publication : 15/03/2016
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 19,76 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 19,76 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Une histoire de l'alcool
- De : Rod Phillips, Jude Des Chênes - traducteur
- Lu par : Fajer Al-Kaisi
- Durée : 19 h et 32 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Le rôle de l'alcool dans la vie en société, que ce soit sous forme de vin, de bière ou de spiritueux, fut constant et souvent controversé. Rod Phillips jette dans cet ouvrage un regard original sur les mœurs et les mentalités en matière de consommation d'alcool. Il embrasse neuf mille ans d'histoire économique et culturelle et lève le voile sur les tensions qui existèrent entre les produits sains des régimes alimentaires quotidiens et les objets d'inquiétude sociale, politique et religieuse que sont les boissons alcooliques.
-
-
En français ça donne quoi ?
- Écrit par : B.A. le 29/03/2020
-
Une histoire de l'alcool
- Lu par : Fajer Al-Kaisi
- Durée : 19 h et 32 min
- Date de publication : 21/11/2017
- Langue : Français
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 35,87 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 35,87 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Bordeaux e Seus Grands Crus Classes
- A história dos melhores vinhos do mundo [The History of the Best Wines in the World]
- De : Leonardo Liporone Baruki
- Lu par : Cido Tavares
- Durée : 5 h et 7 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
A região de Bordeaux concentra muitas das melhores e mais famosas vinícolas do mundo. A obra Bordeaux e seus Grands Crus Classés - a história dos melhores vinhos do mundo faz uma viagem pelos 61 Châteaux do Médoc classificados em 1855. Após visitar 56 dos 61 Châteaux, o autor Leonardo Liporone Baruki conta a história e traça um panorama atual dessas vinícolas. A obra ainda traz algumas experiências das visitas, comenta as principais safras de cada vinho e indica os cinco melhores Châteaux para se visitar em Bordeaux.
-
Bordeaux e Seus Grands Crus Classes
- A história dos melhores vinhos do mundo [The History of the Best Wines in the World]
- Lu par : Cido Tavares
- Durée : 5 h et 7 min
- Date de publication : 28/12/2019
- Langue : Portugais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 14,03 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 14,03 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Wine for Normal People
- A Guide for Real People Who Like Wine, But Not the Snobbery That Goes with It
- De : Elizabeth Schneider
- Lu par : Elizabeth Schneider
- Durée : 14 h et 20 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
This is a fun but respectful (and very comprehensive) guide to everything you ever wanted to know about wine from the creator and host of the popular podcast Wine for Normal People, described by Imbibe magazine as "a wine podcast for the people". More than 60,000 listeners tune in every month to learn a not-snobby wine vocabulary, how and where to buy wine, how to read a wine label, how to smell, swirl, and taste wine, and so much more!
-
Wine for Normal People
- A Guide for Real People Who Like Wine, But Not the Snobbery That Goes with It
- Lu par : Elizabeth Schneider
- Durée : 14 h et 20 min
- Date de publication : 05/11/2019
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 22,40 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 22,40 € ou 1 crédit audio
-
-
-
The Brewer's Tale
- A History of the World According to Beer
- De : William Bostwick
- Lu par : Christopher Sutton
- Durée : 8 h et 6 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
The Brewer's Tale is a beer-filled journey into the past: the story of brewers gone by and one brave writer's quest to bring them - and their ancient, forgotten beers - back to life, one taste at a time. This is the story of the world according to beer, a toast to flavors born of necessity and place - in Belgian monasteries, rundown farmhouses, and the basement nanobrewery next door. So pull up a barstool and raise a glass to 5,000 years of fermented magic.
-
The Brewer's Tale
- A History of the World According to Beer
- Lu par : Christopher Sutton
- Durée : 8 h et 6 min
- Date de publication : 23/02/2015
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 22,40 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 22,40 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Molecular Gastronomy
- Exploring the Science of Flavor
- De : Herve This
- Lu par : Dennis Holland
- Durée : 12 h et 50 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
This book will appeal to foodies & those who are deprived of cookbooks in the audio format. Molecular Gastronomy documents the sensory phenomena of eating and uses basic physics to put to bed many culinary myths. This audiobook presents pieces conventional wisdom - such as whether it is better to make a stock by placing meat in already boiling water, or water before it is boiled - and gives its history before making scientific pronouncements.
-
Molecular Gastronomy
- Exploring the Science of Flavor
- Lu par : Dennis Holland
- Durée : 12 h et 50 min
- Date de publication : 21/10/2008
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 22,40 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 22,40 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Wine Wars
- The Curse of the Blue Nun, the Miracle of Two Buck Chuck, and the Revenge of the Terroirists
- De : Mike Veseth
- Lu par : Clinton Wade
- Durée : 8 h et 31 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Writing with wit and verve, Mike Veseth (a.k.a. the Wine Economist) tells the compelling story of the war between the market trends that are redrawing the world wine map and the terroirists who resist them. Wine and the wine business are at a critical crossroad today, transformed by three powerful forces. Veseth begins with the first force, globalization, which is shifting the center of the wine world as global wine markets provide enthusiasts with a rich but overwhelming array of choices.
-
Wine Wars
- The Curse of the Blue Nun, the Miracle of Two Buck Chuck, and the Revenge of the Terroirists
- Lu par : Clinton Wade
- Série : Wine Wars, Volume 1
- Durée : 8 h et 31 min
- Date de publication : 14/01/2014
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 19,76 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 19,76 € ou 1 crédit audio
-
-
-
The Goode Guide to Wine
- A Manifesto of Sorts
- De : Jamie Goode
- Lu par : Jamie Goode
- Durée : 4 h et 35 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Who will have the last word on wine, if not Jamie Goode? Over the last decade, Goode has embarked on almost nonstop travel through the world’s vineyards in an effort to understand the beautifully diverse and complicated world of wine. His hard-nosed pursuit of the most interesting stories to tell about wine has led us here, to The Goode Guide to Wine. It is a book designed to provoke and inspire in equal measure, encouraging the listener to be critical and to see the world of wine through fresh eyes.
-
The Goode Guide to Wine
- A Manifesto of Sorts
- Lu par : Jamie Goode
- Durée : 4 h et 35 min
- Date de publication : 13/10/2020
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 13,42 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 13,42 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Stappato
- Un astemio alla corte di re Carlo
- De : Tiziano Gaia
- Lu par : Blas Roca-Rey
- Durée : 8 h et 26 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
"Al termine della prima settimana, seicento assaggi avevano già azzerato ogni mia volontà di capirci ancora qualcosa. In quattro, cinque giorni mi spazzolavo la storia del Barolo o dell'Amarone, pretendendo anche di giudicarla. Era come stilare la classifica dei migliori film della stagione, fermandosi ai titoli di testa. Il mio spettacolo non andava mai oltre l'unghia del bicchiere. E seduti di fronte a me, non vedevo più colleghi e collaboratori, ma polli da batteria, costretti a beccare senza sosta." Con tono schietto e pungente, Tiziano Gaia ci conduce nel mondo dei vini.
-
Stappato
- Un astemio alla corte di re Carlo
- Lu par : Blas Roca-Rey
- Durée : 8 h et 26 min
- Date de publication : 06/07/2021
- Langue : Italien
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 15,17 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 15,17 € ou 1 crédit audio
-
-
-
The New Rum
- A Modern Guide to the Spirit of the Americas
- De : Bryce T. Bauer
- Lu par : Stephen Graybill
- Durée : 8 h et 1 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Rum is undergoing a global renaissance. In bars and distilleries across the world, rum is being defined as a dynamic, complex, and versatile drink. New to the scene of connoisseurship, rum is a spirit of possibilities, inviting imaginative bartenders and mixologists to leave their marks on this burgeoning movement. In The New Rum, award-winning drinks author Bryce T. Bauer charts the historical and cultural journey of the spirit of the Americas from its origins in the Caribbean, to its long-held status as a cheap vacation drink, to today’s inspiring craft revival.
-
The New Rum
- A Modern Guide to the Spirit of the Americas
- Lu par : Stephen Graybill
- Durée : 8 h et 1 min
- Date de publication : 05/06/2018
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 22,40 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 22,40 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Alcohol
- A History
- De : Rod Phillips
- Lu par : Fajer Al-Kaisi
- Durée : 15 h et 28 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Whether as wine, beer, or spirits, alcohol has had a constant and often controversial role in social life. In his innovative book on the attitudes toward and consumption of alcohol, Rod Phillips surveys a 9,000-year cultural and economic history, uncovering the tensions between alcoholic drinks as healthy staples of daily diets and as objects of social, political, and religious anxiety.
-
Alcohol
- A History
- Lu par : Fajer Al-Kaisi
- Durée : 15 h et 28 min
- Date de publication : 13/09/2017
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 28,73 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 28,73 € ou 1 crédit audio
-
-
-
The Mezcal Rush
- Explorations in Agave Country
- De : Granville Greene
- Lu par : Kevin Free
- Durée : 8 h et 13 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Mezcal. In recent years, the oldest spirit in the Americas has been reinvented as a pricy positional good popular among booze connoisseurs and the mixologists who use it as a cocktail ingredient. Unlike most high-end distillates, most small-batch mezcal is typically produced by and for subsistence farming communities, often under challenging conditions.
-
The Mezcal Rush
- Explorations in Agave Country
- Lu par : Kevin Free
- Durée : 8 h et 13 min
- Date de publication : 28/08/2017
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 22,40 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 22,40 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Gentlemen Bootleggers
- The True Story of Templeton Rye, Prohibition, and a Small Town in Cahoots
- De : Bryce T. Bauer
- Lu par : Jonathan Davis
- Durée : 8 h et 35 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
During Prohibition, while Al Capone was rising to worldwide prominence as Public Enemy Number One, the townspeople of rural Templeton, Iowa - population just 418 - were busy with a bootlegging empire of their own. Led by Joe Irlbeck, the whip-smart and gregarious son of a Bavarian immigrant, the outfit of farmers, small merchants, and even the church Monsignor worked together to create a whiskey so excellent, it was ordered by name: Templeton Rye.
-
Gentlemen Bootleggers
- The True Story of Templeton Rye, Prohibition, and a Small Town in Cahoots
- Lu par : Jonathan Davis
- Durée : 8 h et 35 min
- Date de publication : 14/02/2017
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 22,40 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 22,40 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Tangled Vines
- Greed, Murder, Obsession, and an Arsonist in the Vineyards of California
- De : Frances Dinkelspiel
- Lu par : Dina Pearlman
- Durée : 9 h et 33 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
On October 12, 2005, a massive fire broke out in the Wines Central wine warehouse in Vallejo, California. Within hours, the flames had destroyed 4.5 million bottles of California's finest wine worth more than $250 million, making it the largest destruction of wine in history. The fire had been deliberately set by a passionate oenophile named Mark Anderson, a skilled con man and thief with storage space at the warehouse who needed to cover his tracks.
-
Tangled Vines
- Greed, Murder, Obsession, and an Arsonist in the Vineyards of California
- Lu par : Dina Pearlman
- Durée : 9 h et 33 min
- Date de publication : 10/05/2016
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 17,91 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 17,91 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Coffee
- The Epic of a Commodity
- De : H. E. Jacob
- Lu par : Contessa Brewer
- Durée : 11 h et 58 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
This classic follows coffee's journey around the world, from London to Brazil, telling in fascinating detail and amusing anecdote the singular history of the legendary commodity - from the discovery that chewing on the beans were keeping goats awake in Yemen to the author's own experiences with the bean in 1935.
-
Coffee
- The Epic of a Commodity
- Lu par : Contessa Brewer
- Durée : 11 h et 58 min
- Date de publication : 09/06/2015
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 24,71 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 24,71 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Behind the Bottle
- The Rise of Wine on Long Island
- De : Eileen M. Duffy
- Lu par : Marisa Vitali
- Durée : 4 h et 38 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Profiling owners, winemakers, and personalities from around the country and the world, Behind the Bottle is a fun and intriguing look at the people who have made Long Island into one of the hottest wine regions in the country.
-
Behind the Bottle
- The Rise of Wine on Long Island
- Lu par : Marisa Vitali
- Durée : 4 h et 38 min
- Date de publication : 14/04/2015
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 14,81 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 14,81 € ou 1 crédit audio
-
-
-
So You Want to Start a Brewery?
- The Lagunitas Story
- De : Tony Magee
- Lu par : Brett Barry
- Durée : 7 h et 44 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
So You Want to Start a Brewery? is the first-person account of Tony Magee's gut-wrenching challenges and heart-warming successes in founding Lagunitas Brewing Company. In just 20 years, the company has grown from a seat-of-the-pants, one-man operation to be the fifth largest--and the fastest growing--craft brewer in the United States.
-
So You Want to Start a Brewery?
- The Lagunitas Story
- Lu par : Brett Barry
- Durée : 7 h et 44 min
- Date de publication : 10/02/2015
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 17,91 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 17,91 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Breakfast in Burgundy
- A Hungry Irishman in the Belly of France
- De : Raymond Blake
- Lu par : John Keating
- Durée : 9 h et 20 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Laced with compelling writing about French food and its ways, Breakfast in Burgundy is part travel memoir, part foodie detective story, and part love song to Raymond's adopted home. This audiobook tells the story of the Blake's decision to buy a house in Burgundy. Raymond describes the moments of despair such as the water leak that cost a fortune and the fantastic times too. Blake has admitted to being fascinated by flavor and how it is created."
-
Breakfast in Burgundy
- A Hungry Irishman in the Belly of France
- Lu par : John Keating
- Durée : 9 h et 20 min
- Date de publication : 04/12/2014
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 19,76 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 19,76 € ou 1 crédit audio
-
-
-
America Walks into a Bar
- A Spirited History of Taverns and Saloons, Speakeasies and Grog Shops
- De : Christine Sismondo
- Lu par : Peter Ganim, Jennifer Van Dyck
- Durée : 13 h et 27 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
In America Walks into a Bar, Christine Sismondo recounts the rich and fascinating history of an institution often reviled, yet always central to American life. She traces the tavern from England to New England, showing how even the Puritans valued "a good Beere".
-
America Walks into a Bar
- A Spirited History of Taverns and Saloons, Speakeasies and Grog Shops
- Lu par : Peter Ganim, Jennifer Van Dyck
- Durée : 13 h et 27 min
- Date de publication : 07/11/2014
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 26,89 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 26,89 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Why Beer Matters
- De : Evan Rail
- Lu par : Evan Rail
- Durée : 40 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Over the past few years, there's been an explosion of interest in good beer. As hundreds of great new breweries have opened across the country and around the world, quality ales and lagers have been given an importance never before imagined. Despite beer's renaissance, however, no one seems to have focused on why beer suddenly matters, or what it is about beer that makes it the drink for our age.
-
Why Beer Matters
- Lu par : Evan Rail
- Durée : 40 min
- Date de publication : 01/07/2014
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 2,68 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 2,68 € ou 1 crédit audio
-