Gratuit avec l’offre d'essai
Écouter avec l’offre
-
The DNA Advantage
- Lu par : Robert Plank
- Durée : 3 h et 23 min
Impossible d'ajouter des articles
Échec de l’élimination de la liste d'envies.
Impossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Acheter pour 13,42 €
Aucun moyen de paiement n'est renseigné par défaut.
Désolés ! Le mode de paiement sélectionné n'est pas autorisé pour cette vente.
Description
“Unlock the secrets of your DNA and step into a future of well-being.”
In her book, The DNA Advantage, Patty Lach Daigle explores and simplifies two fascinating areas of science—Epigenetics and Nutritional Genomics. These complex concepts are shaping the future of health and nutrition.
The food you eat, the stress you feel, and even the air you breathe can all influence your genes and, consequently, your health. Different foods can affect your genes. What you eat can be tailored specifically to your own genetic makeup, potentially leading to better health outcomes.
This book allows you to understand how unique you are, down to your DNA, and how that uniqueness can guide your choices for a healthier life. Learn how your body works on a genetic level and how to protect yourself against illnesses in a way that’s tailored just for you.
Vous êtes membre Amazon Prime ?
Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.Bonne écoute !