Couverture de High on the Hog

High on the Hog

A Culinary Journey from Africa to America

Aperçu

Essayer pour 0,00 €
Écoutez en illimité un large choix de livres audio, créations & podcasts Audible Original et histoires pour enfants.
Recevez 1 crédit audio par mois à échanger contre le titre de votre choix - ce titre vous appartient.
Gratuit avec l'offre d'essai, ensuite 9,95 €/mois. Résiliez à tout moment.

High on the Hog

De : Jessica B. Harris
Lu par : Jessica Harris
Essayer pour 0,00 €

9,95 € par mois après 30 jours. Résiliez à tout moment.

Acheter pour 22,40 €

Acheter pour 22,40 €

Confirmer l'achat
Utiliser la carte qui se termine par
En finalisant votre achat, vous acceptez les Conditions d'Utilisation. Veuillez prendre connaissance de notre Politique de Confidentialité et de notre Politique sur la Publicité et les Cookies.
Annuler

À propos de cette écoute

Winner of the IACP Award for Culinary History.

Acclaimed cookbook author Jessica B. Harris weaves an utterly engaging history of African American cuisine, taking the listener on a harrowing journey from Africa across the Atlantic to America, and tracking the trials that the people and the food have undergone along the way. From chitlins and ham hocks to fried chicken and vegan soul, Harris celebrates the delicious and restorative foods of the African American experience and details how each came to form an important part of African American culture, history, and identity. Although the story of African cuisine in America begins with slavery, High on the Hog ultimately chronicles a thrilling history of triumph and survival. The work of a masterful storyteller and an acclaimed scholar, Jessica B. Harris's High on the Hog fills an important gap in our culinary history.

©2011 Jessica B. Harris (P)2013 Audible, Inc.
Cuisine Gastronomie États-Unis
Les membres Amazon Prime bénéficient automatiquement de 2 livres audio offerts chez Audible.

Vous êtes membre Amazon Prime ?

Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.
Bonne écoute !

    Avis de l'équipe

    American cuisine has deep African roots. When we discuss American food, the troublesome history attached to these roots is only mentioned in brief. The focus tends to be on the end product, the delicious food that helps to distinguish American culture. In this book author Harris undertakes to trace the food from Africa across the Atlantic to America. She views slavery through the lens of native food. Food is proof of the voyage; it remains with its people, sustaining them as they endure en route to freedom. Along the way the food marries multiple worlds and is reborn in many delicious guises. Harris has a resonant, dignified voice. She relays with authority her profound understanding of how this cuisine evolved and what its survival means.

    Ce que les auditeurs disent de High on the Hog

    Moyenne des évaluations utilisateurs. Seuls les utilisateurs ayant écouté le titre peuvent laisser une évaluation.

    Commentaires - Veuillez sélectionner les onglets ci-dessous pour changer la provenance des commentaires.

    Il n'y a pas encore de critique disponible pour ce titre.