Couverture de Franklin Smoke

Franklin Smoke

Wood. Fire. Food. (A Cookbook)

Aperçu

Essayer pour 0,00 €
Écoutez en illimité un large choix de livres audio, créations & podcasts Audible Original et histoires pour enfants.
Recevez 1 crédit audio par mois à échanger contre le titre de votre choix - ce titre vous appartient.
Gratuit avec l'offre d'essai, ensuite 9,95 €/mois. Résiliez à tout moment.

Franklin Smoke

De : Aaron Franklin, Jordan Mackay
Lu par : Aaron Franklin, Jordan Mackay
Essayer pour 0,00 €

9,95 € par mois après 30 jours. Résiliez à tout moment.

Acheter pour 22,00 €

Acheter pour 22,00 €

Confirmer l'achat
Utiliser la carte qui se termine par
En finalisant votre achat, vous acceptez les Conditions d'Utilisation. Veuillez prendre connaissance de notre Politique de Confidentialité et de notre Politique sur la Publicité et les Cookies.
Annuler

À propos de cette écoute

The ultimate guide to live-fire grilling and smoking at home, with recipes that will have you cooking up meat, vegetables, fish, and more like a true Texas fire wrangler—from the James Beard Award–winning team behind the New York Times bestseller Franklin Barbecue.

Aaron Franklin, bestselling author and proprietor of Austin hotspot Franklin Barbecue, turns to backyard live-fire grilling and smoking in Franklin Smoke. Along with award-winning food writer Jordan Mackay, Franklin addresses the mysterious area where smoker and grill intersect, describing when and how to best combine the two. This complete resource, which features inspiring and helpful photographs, proves that lighting a backyard fire is no big deal on a weeknight—and that you can (and should!) cook this way for fuller flavors and a deeper engagement with the elements.

The trick is in treating fire as an ingredient, not a medium. Franklin and Mackay detail strategies for executing meals over the full lifespan of a fire, employing low- and high-heat techniques as well as indirect cooking and smoking. Whether you're an old pro looking for new tips or have just purchased your first grill or smoker, the book shares expert techniques designed for any type of backyard grill, from inexpensive kettle-style grills, Big Green Eggs, offset cookers, and hand-built fire pits.

Featuring detailed chapters on tools, techniques, and methods of grilling and smoking a variety of ingredients, Franklin Smoke answers all of your burning questions—from "How do I smoke a whole turkey?" to "What kind of wood should I use?"—while offering delicious new ways to incorporate both fire and smoke into your everyday cooking.

The audiobook includes a downloadable PDF containing recipes, techniques, and selected photographs from the printed book.

PLEASE NOTE: When you purchase this title, the accompanying PDF will be available in your Audible Library along with the audio.

©2023 Aaron Franklin and Jordan Mackay (P)2023 Random House Audio
Cuisine
Les membres Amazon Prime bénéficient automatiquement de 2 livres audio offerts chez Audible.

Vous êtes membre Amazon Prime ?

Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.
Bonne écoute !

    Ce que les auditeurs disent de Franklin Smoke

    Moyenne des évaluations utilisateurs. Seuls les utilisateurs ayant écouté le titre peuvent laisser une évaluation.

    Commentaires - Veuillez sélectionner les onglets ci-dessous pour changer la provenance des commentaires.

    Il n'y a pas encore de critique disponible pour ce titre.