Nouveau chez Audible ?
Résultats lu par "Mark Kurlansky" dans Toutes les catégories
-
-
The Unreasonable Virtue of Fly Fishing
- De : Mark Kurlansky
- Lu par : Mark Kurlansky
- Durée : 7 h et 14 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
From the award-winning, best-selling author of Cod - the irresistible story of the science, history, art and culture of the least efficient way to catch a fish. Fly fishing, historian Mark Kurlansky has found, is a battle of wits, fly fisher vs. fish - and the fly fisher does not always (or often) win. The targets - salmon, trout and char - are highly intelligent, wily, strong and athletic animals. The allure, Kurlansky finds, is that fly fishing makes catching a fish as difficult as possible.
-
The Unreasonable Virtue of Fly Fishing
- Lu par : Mark Kurlansky
- Durée : 7 h et 14 min
- Date de publication : 10/06/2021
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 13,70 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 13,70 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Salmon
- A Fish, the Earth, and the History of Their Common Fate
- De : Mark Kurlansky
- Lu par : Mark Kurlansky
- Durée : 10 h et 38 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
In what he says is the most important piece of environmental writing in his long and award-winning career, Mark Kurlansky, best-selling author of Salt and Cod, The Big Oyster, 1968, and Milk, among many others, employs his signature multi-century storytelling and compelling attention to detail to chronicle the harrowing yet awe-inspiring life cycle of salmon.
-
Salmon
- A Fish, the Earth, and the History of Their Common Fate
- Lu par : Mark Kurlansky
- Durée : 10 h et 38 min
- Date de publication : 03/03/2020
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 25,14 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 25,14 € ou 1 crédit audio
-
-
-
The Core of an Onion
- Peeling the Rarest Common Food—Featuring More Than 100 Historical Recipes
- De : Mark Kurlansky
- Lu par : Mark Kurlansky
- Durée : 5 h et 8 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
As Julia Child once said, “It is hard to imagine a civilization without onions.” Historically, she’s been right—and not just in the kitchen. Uniquely flourishing in just about every climate and culture around the world, onions have provided the essential basis not only for sautés, stews, and stir fries, but for medicines, metaphors, and folklore. Abundantly commonplace yet extraordinarily indispensable, the onion is Kurlansky's newest global food fixation as he sets out to explore how and why the crop reigns over Wales to Italy and everywhere in between.
-
The Core of an Onion
- Peeling the Rarest Common Food—Featuring More Than 100 Historical Recipes
- Lu par : Mark Kurlansky
- Durée : 5 h et 8 min
- Date de publication : 07/11/2023
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 17,62 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 17,62 € ou 1 crédit audio
-