Nouveau chez Audible ?
Résultats pour "Homer" dans Gastronomie
-
-
The Domestic Revolution
- How the Introduction of Coal into Victorian Homes Changed Everything
- De : Ruth Goodman
- Lu par : Jennifer M. Dixon
- Durée : 11 h et 17 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
No single invention epitomizes the Victorian era more than the black cast-iron range. Aware that the 21st-century has reduced it to a quaint relic, Ruth Goodman was determined to prove that the hot coal stove provided so much more than morning tea: It might even have kick-started the Industrial Revolution. Wielding the wit and passion seen in How to Be a Victorian, Goodman traces the tectonic shift from wood to coal in the mid-16th century - from sooty trials and errors during the reign of Queen Elizabeth I to the totally smog-clouded reign of Queen Victoria.
-
The Domestic Revolution
- How the Introduction of Coal into Victorian Homes Changed Everything
- Lu par : Jennifer M. Dixon
- Durée : 11 h et 17 min
- Date de publication : 24/11/2020
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 18,85 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 18,85 € ou 1 crédit audio
-
-
-
No Place Like Home
- Family, Food and Finding Your Place
- De : Charlene White
- Lu par : Charlene White
- Durée : 8 h et 8 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Home is a vital base for us to thrive, yet, for some, the question of where home is isn't as simple as an address. Depending on circumstance, 'home' may not simply be where we rest, eat and sleep. With the concept of home comes questions of ancestry, identity and belonging, and the understanding that there is no one fixed idea of what or where home is. In No Place Like Home, Charlene White boldly shares her own story and understanding of home as a Jamaican Londoner exploring all the smells, memories and voices from her childhood.
-
No Place Like Home
- Family, Food and Finding Your Place
- Lu par : Charlene White
- Durée : 8 h et 8 min
- Date de publication : 05/09/2024
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 24,48 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 24,48 € ou 1 crédit audio
-
-
-
More Home Cooking
- A Writer Returns to the Kitchen
- De : Laurie Colwin
- Lu par : Rebecca Lowman
- Durée : 5 h et 29 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Lucky readers in the 1970s and ’80s discovered Laurie Colwin’s urbane, witty fiction in The New Yorker, as well as her warm, engaging food writing in Gourmet magazine columns. More Home Cooking, the second collection of these columns, is an expression of Colwin’s lifelong passion for cuisine and offers a delightful mix of recipes, advice, and personal anecdotes from the kitchen and beyond. She muses over the many charms and challenges of cooking at home in timeless essays including “Desserts That Quiver,” “Real Food for Tots,” and “Catering on One Dollar a Head.”
-
More Home Cooking
- A Writer Returns to the Kitchen
- Lu par : Rebecca Lowman
- Durée : 5 h et 29 min
- Date de publication : 14/05/2024
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 22,87 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 22,87 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Home Cooking
- A Writer in the Kitchen: A Memoir and Cookbook
- De : Laurie Colwin
- Lu par : Rebecca Lowman
- Durée : 5 h et 41 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
From the humble hotplate of her one-room apartment to the crowded kitchens of bustling parties, Colwin regales us with tales of meals gone both magnificently well and disastrously wrong. Hilarious, personal, and full of Colwin’s hard-won expertise, Home Cooking will speak to the heart of any amateur cook, professional chef, or food lover.
-
Home Cooking
- A Writer in the Kitchen: A Memoir and Cookbook
- Lu par : Rebecca Lowman
- Durée : 5 h et 41 min
- Date de publication : 12/04/2022
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 18,86 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 18,86 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Edible Economics
- A Hungry Economist Explains the World
- De : Ha-Joon Chang
- Lu par : Homer Todiwala
- Durée : 6 h et 5 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
For decades, a single free market philosophy has dominated global economics. But this is bland and unhealthy—like British food in the 1980s, when best-selling author and economist Ha-Joon Chang first arrived in the UK from South Korea. Just as eating a wide range of cuisines contributes to a more interesting and balanced diet, so, too, is it essential we listen to a variety of economic perspectives. In Edible Economics, Chang makes challenging economic ideas more palatable by plating them alongside stories about food from around the world.
-
Edible Economics
- A Hungry Economist Explains the World
- Lu par : Homer Todiwala
- Durée : 6 h et 5 min
- Date de publication : 20/10/2022
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 25,45 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 25,45 € ou 1 crédit audio
-
-
-
The Cocktail Parlor
- How Women Brought the Cocktail Home
- De : Nicola Nice, Robert Simonson - Foreword by
- Lu par : Allyson Voller
- Durée : 6 h et 12 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Journeying through the decades, this book profiles a diverse array of influential hostesses. With each historic era comes iconic recipes, featuring a total of forty main cocktails and more than 100 variations that listeners can make at home. Whether its happy hour punch a la Martha Washington or a Harlem Renaissance-inspired Green Skirt, listeners will find that many of the ingredients and drinks they're familiar with today wouldn't be here without the hostesses who served them first.
-
The Cocktail Parlor
- How Women Brought the Cocktail Home
- Lu par : Allyson Voller
- Durée : 6 h et 12 min
- Date de publication : 23/04/2024
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 15,70 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 15,70 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Always Home
- A Daughter's Culinary Memoir
- De : Fanny Singer
- Lu par : Fanny Singer, Alice Waters
- Durée : 8 h et 41 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
In this extraordinarily intimate portrait of her mother - and herself - Fanny Singer, daughter of food icon and activist Alice Waters, chronicles a unique world of food, wine and travel; a world filled with colourful characters, mouth-watering traditions and sumptuous feasts. Across dozens of vignettes with accompanying recipes, she shares the story of her own culinary coming of age and reveals a side of her legendary mother that has never been seen before.
-
Always Home
- A Daughter's Culinary Memoir
- Lu par : Fanny Singer, Alice Waters
- Durée : 8 h et 41 min
- Date de publication : 04/06/2020
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 19,58 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 19,58 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Always Home: A Daughter's Recipes & Stories
- Foreword by Alice Waters
- De : Fanny Singer, Alice Waters
- Lu par : Fanny Singer, Alice Waters
- Durée : 8 h et 41 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
In this extraordinarily intimate portrait of her mother - and herself - Fanny Singer, daughter of food icon and activist Alice Waters, chronicles a unique world of food, wine, and travel; a world filled with colorful characters, mouth-watering traditions, and sumptuous feasts. Across dozens of vignettes with accompanying recipes, she shares the story of her own culinary coming of age and reveals a side of her legendary mother that has never been seen before.
-
Always Home: A Daughter's Recipes & Stories
- Foreword by Alice Waters
- Lu par : Fanny Singer, Alice Waters
- Durée : 8 h et 41 min
- Date de publication : 31/03/2020
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 25,14 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 25,14 € ou 1 crédit audio
-
-
-
National Dish
- Around the World in Search of Food, History, and the Meaning of Home
- De : Anya von Bremzen
- Lu par : Kathleen Gati
- Durée : 12 h et 2 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
In this engrossing and timely journey to the crossroads of food and identity, award-winning writer Anya von Bremzen explores six of the world’s most fascinating and iconic culinary cultures—France, Italy, Japan, Spain, Mexico, and Turkey—brilliantly weaving cuisine, history, and politics into a work of scintillating connoisseurship and charm.
-
National Dish
- Around the World in Search of Food, History, and the Meaning of Home
- Lu par : Kathleen Gati
- Durée : 12 h et 2 min
- Date de publication : 20/06/2023
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 28,28 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 28,28 € ou 1 crédit audio
-
-
-
My Kitchen Year
- 136 Recipes That Saved My Life
- De : Ruth Reichl
- Lu par : Ruth Reichl
- Durée : 6 h et 43 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
In the fall of 2009, the food world was rocked when Gourmet magazine was abruptly shuttered by its parent company. No one was more stunned by this unexpected turn of events than its beloved editor in chief, Ruth Reichl, who suddenly faced an uncertain professional future. As she struggled to process what had seemed unthinkable, Reichl turned to the one place that had always provided sanctuary. "I did what I always do when I'm confused, lonely, or frightened," she writes. "I disappeared into the kitchen."
-
My Kitchen Year
- 136 Recipes That Saved My Life
- Lu par : Ruth Reichl
- Durée : 6 h et 43 min
- Date de publication : 29/09/2015
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 18,86 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 18,86 € ou 1 crédit audio
-