Couverture de The Heart and Soul of Food

The Heart and Soul of Food

A Philosophical and Practical Feast for Expanding Your Culinary Horizons and Consciousness

Aperçu

Essayer pour 0,00 €
Écoutez en illimité un large choix de livres audio, créations & podcasts Audible Original et histoires pour enfants.
Recevez 1 crédit audio par mois à échanger contre le titre de votre choix - ce titre vous appartient.
Gratuit avec l'offre d'essai, ensuite 9,95 €/mois. Résiliez à tout moment.

The Heart and Soul of Food

De : Robert Carter, Kirti Carter
Lu par : Morgan K
Essayer pour 0,00 €

9,95 € par mois après 30 jours. Résiliez à tout moment.

Acheter pour 17,91 €

Acheter pour 17,91 €

Confirmer l'achat
Utiliser la carte qui se termine par
En finalisant votre achat, vous acceptez les Conditions d'Utilisation. Veuillez prendre connaissance de notre Politique de Confidentialité et de notre Politique sur la Publicité et les Cookies.
Annuler

À propos de cette écoute

This book explores everything that has gone wrong with our modern food production and consumption approach. We examine the problems of modern industrialized agriculture, processed food, and food advertising; the ongoing lobbying wars controlling the information about the food provided to the public; and the relationship between diet and disease.

You might be shocked to learn about some of these problems while expanding your understanding of the scientific discoveries underpinning these concerns. We provide much-needed hope and practical advice to enhance our connection to food. We explore the incredible potential of food to heal both the body and mind. We examine micronutrients and phytochemicals, the medicinal properties of food, the role of nutrition in epigenetics and gene expression, and how to prevent, and even reverse, the symptoms of the world’s most pressing health conditions using food.

This book offers entertainment, fun, and intrigue, as we take a not-too-serious glimpse at the world’s strangest foods, the role of food in cultural rituals, as well as the history of the world’s most popular dishes and even some predictions for what the future of food may hold for us.

This book explores everything that has gone wrong with our modern approach to food production and consumption. We examine the problems of modern industrialized agriculture, processed food, and food advertising; the on-going lobbying wars controlling the information about the food provided to the public; and the relationship between diet and disease. You might be shocked to learn about some of these problems and many more while expanding your understanding of the scientific discoveries that underpin these concerns. We provide much-needed hope and practical advice to enhance our connection to food. We explore the incredible potential for food to heal both the body and mind.

©2024 Robert Carter III (P)2024 Robert Carter III
Médecine et secteur des soins de santé
Les membres Amazon Prime bénéficient automatiquement de 2 livres audio offerts chez Audible.

Vous êtes membre Amazon Prime ?

Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.
Bonne écoute !

    Ce que les auditeurs disent de The Heart and Soul of Food

    Moyenne des évaluations utilisateurs. Seuls les utilisateurs ayant écouté le titre peuvent laisser une évaluation.

    Commentaires - Veuillez sélectionner les onglets ci-dessous pour changer la provenance des commentaires.

    Il n'y a pas encore de critique disponible pour ce titre.