Couverture de The Future of Nutrition

The Future of Nutrition

An Insider’s Look at the Science, Why We Keep Getting It Wrong, and How to Start Getting It Right

Aperçu

Essayer pour 0,00 €
Écoutez en illimité un large choix de livres audio, créations & podcasts Audible Original et histoires pour enfants.
Recevez 1 crédit audio par mois à échanger contre le titre de votre choix - ce titre vous appartient.
Gratuit avec l'offre d'essai, ensuite 9,95 €/mois. Résiliez à tout moment.

The Future of Nutrition

De : T. Colin Campbell PhD
Lu par : Dan Woren
Essayer pour 0,00 €

9,95 € par mois après 30 jours. Résiliez à tout moment.

Acheter pour 21,97 €

Acheter pour 21,97 €

Confirmer l'achat
Utiliser la carte qui se termine par
En finalisant votre achat, vous acceptez les Conditions d'Utilisation. Veuillez prendre connaissance de notre Politique de Confidentialité et de notre Politique sur la Publicité et les Cookies.
Annuler

À propos de cette écoute

Why, despite the many advances in science and technology over the past few decades, does our health only seem to be getting worse? Why, despite so much time and energy spent studying the foods we eat, are we more confused than ever about nutrition - what good nutrition looks like, and what it can do for our health?

Colin Campbell’s first book, The China Study - with 3 million copies sold (and growing!) - laid out the exhaustive evidence for the whole foods, plant-based diet as the healthiest way to eat. His New York Times best-selling follow-up, Whole, addressed the widespread scientific emphasis on reductionism that has kept our focus on the discrete behaviors of individual vitamins and nutrients in the foods we eat, rather than diet’s synergistic effects on health.

Now, in The Future of Nutrition: An Insider’s Look at the Science, Why We Keep Getting It Wrong, and How to Start Getting It Right, Campbell takes on the institution of nutrition itself: the history of how we got locked in to focusing on “disease care” over health care; the widespread impact of our reverence of animal protein on our interpretation of scientific evidence; the way even well-meaning organizations can limit what science is and is not taken seriously; and what we can do to ensure the future of nutrition is different than its past.

The Future of Nutrition offers a fascinating deep-dive behind the curtain of the field of nutrition - with implications both for our health and for the practice of science itself.

PLEASE NOTE: When you purchase this title, the accompanying PDF will be available in your Audible Library along with the audio.

©2020 T. Colin Campbell, PhD (P)2020 Blackstone Publishing
Régimes, nutrition et alimentation saine
Les membres Amazon Prime bénéficient automatiquement de 2 livres audio offerts chez Audible.

Vous êtes membre Amazon Prime ?

Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.
Bonne écoute !

    Ce que les auditeurs disent de The Future of Nutrition

    Moyenne des évaluations utilisateurs. Seuls les utilisateurs ayant écouté le titre peuvent laisser une évaluation.

    Commentaires - Veuillez sélectionner les onglets ci-dessous pour changer la provenance des commentaires.

    Il n'y a pas encore de critique disponible pour ce titre.