Gratuit avec l’offre d'essai
Écouter avec l’offre
-
Good Calories, Bad Calories
- Fats, Carbs, and the Controversial Science of Diet and Health
- Lu par : Mike Chamberlain
- Durée : 25 h et 35 min
Impossible d'ajouter des articles
Échec de l’élimination de la liste d'envies.
Impossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Acheter pour 40,22 €
Aucun moyen de paiement n'est renseigné par défaut.
Désolés ! Le mode de paiement sélectionné n'est pas autorisé pour cette vente.
Description
This groundbreaking book by award-winning science writer and bestselling author of Why We Get Fat and The Case for Keto shows us that almost everything we believe about the nature of a healthy diet is wrong.
For decades we have been taught that fat is bad for us, carbohydrates better, and that the key to a healthy weight is eating less and exercising more. Yet despite this advice, we have seen unprecedented epidemics of obesity and diabetes. Taubes argues that the problem lies in refined carbohydrates, like white flour, easily digested starches, and sugars, and that the key to good health is the kind of calories we take in, not the number.
Called “a very important book,” by Andrew Weil and …” destined to change the way we think about food,” by Michael Pollan, this groundbreaking book by award-winning science writer Gary Taubes shows us that almost everything we believe about the nature of a healthy diet is wrong.
Vous êtes membre Amazon Prime ?
Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.Bonne écoute !
Commentaires
“If Taubes were inclined to sensationalism, he might have titled this book The Great Low-Fat Diet Hoax. Instead, he tackles the subject with the seriousness and scientific insight it deserves, building a devastating case against the low-fat, high-carb way of life endorsed by so many nutrition experts in recent years. With diabetes and heart disease at stake as well as obesity, those ‘experts’ owe us an abject apology.” (Barbara Ehrenreich)
“Good Calories, Bad Calories is a remarkable accomplishment. From a mountain of diverse scientific evidence Gary Taubes has drawn an amazingly detailed and compelling picture of how diet, obesity, and heart disease link together–and how some of the world’s most important medical researchers got the story colossally wrong. Taubes proves, I think beyond doubt, that the dietary advice we’ve been given for the last three decades by the federal government and the major medical bodies rests on, shall we say, a slender empirical base.” (Charles C. Mann, author of 1491)
“A brave and bold science journalist . . . Taubes does not bow to the current fashion for narrative nonfiction, instead building his argument case by case . . . much of what Taubes relates will be eye-opening.” (The New York Times Book Review)
“Fascinating . . . Mr. Taubes has a gift for turning complex scientific principles into engaging narrative.” (The Wall Street Journal)
Ce que les auditeurs disent de Good Calories, Bad Calories
Moyenne des évaluations utilisateurs. Seuls les utilisateurs ayant écouté le titre peuvent laisser une évaluation.Commentaires - Veuillez sélectionner les onglets ci-dessous pour changer la provenance des commentaires.
-
Global
-
Interprétation
-
Histoire
- Utilisateur anonyme
- 24/05/2022
Great stuff
Note : En soumettant votre commentaire, vous confirmez avoir lu et accepté les Directives d'Audible relatives aux commentaires des clients. La plupart des commentaires sont traités en quelques minutes, mais le processus est parfois plus long. Nous vous remercions donc de votre patience.
Une erreur s'est produite. Réessayez dans quelques minutes.
Merci. Votre vote a été pris en compte.
Vous avez donné votre avis sur cette évaluation !
-
Global
-
Interprétation
-
Histoire
- Jolanta Kozlowska
- 01/07/2022
Great book
Very interesting, detailed and well documented!!! I am a medical doctor but I've sill learned a lot from this book.
Une erreur s'est produite. Réessayez dans quelques minutes.
Merci. Votre vote a été pris en compte.
Vous avez donné votre avis sur cette évaluation !