Couverture de Fixing Food

Fixing Food

An FDA Insider Unravels the Myths and the Solutions

Aperçu

Offre à durée limitée

3 mois gratuits
Essayez pour 0,00 €.
L'offre prend fin le 28 janvier 2025 à 23 h 59.
Choisissez 1 livre audio par mois dans notre collection inégalée.
Écoutez à volonté des milliers de livres audio, de titres originaux et de podcasts.
Accédez à des promotions et à des soldes exclusives
Après 3 mois, votre abonnement se renouvelle automatiquement au tarif de 9,95 €/mois.

Fixing Food

De : Richard A. Williams PhD
Lu par : Pete Bradbury
Essayez pour 0,00 €.

Après 3 mois, 9,95 €/mois. L'offre prend fin le 28 janvier 2025 à 23 h 59.

Acheter pour 21,99 €

Acheter pour 21,99 €

Confirmer l'achat
Utiliser la carte qui se termine par
En finalisant votre achat, vous acceptez les Conditions d'Utilisation. Veuillez prendre connaissance de notre Politique de Confidentialité et de notre Politique sur la Publicité et les Cookies.
Annuler

À propos de cette écoute

An FDA economist discovers that solutions for food safety and nutrition lie in the hands of entrepreneurs - not government regulation and education.

With about half of the US population expected to be obese by 2030 and one out of six Americans getting sick every year, why is the Food and Drug Administration spending years trying to figure out if almond milk should be called “milk”? As a 27-year veteran of the FDA’s Center for Food Safety and Nutrition, Dr. Richard A. Williams poses this question.

Dr. Williams also questions the accuracy of more than thirty years of food labeling, coupled with consumer education on diet/disease relationships and failed attempts to get consumers to track intakes. It is time for the American people to look elsewhere for solutions, rather than relying on the FDA.

Fixing Food takes you inside the FDA and explores the inner workings that drove failed strategies. Following his tenure at the FDA, Dr. Williams spent more than a decade investigating new sciences - including genetic and microbial sciences - that are leading to innovative foods and products. With one of the greatest public health crises in American history ongoing, this research aims to solve our issues with food - once and for all.

In this book, you will learn:

  • How FDA controls Congress, the Courts, and the Executive Branch and others who might be a threat to their resources and growth of power
  • How the FDA misuses risk assessment and cost-benefit analysis
  • How the FDA’s most recent innovation to keep food safe is fifty years old
  • Why food labeling has been a disaster
  • How entrepreneurs are remaking foods to be safer and healthier
  • How new medical devices will ultimately make nutrition as easy as using a cell phone
  • How trying to educate consumers through food labeling has been a public health disaster

Ultimately, the role of the FDA in the new world of food safety and nutrition must change if the agency is to stay relevant.

©2021 Richard A. Williams, PhD (P)2021 Recorded Books
Politique publique
Les membres Amazon Prime bénéficient automatiquement de 2 livres audio offerts chez Audible.

Vous êtes membre Amazon Prime ?

Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.
Bonne écoute !

    Ce que les auditeurs disent de Fixing Food

    Moyenne des évaluations utilisateurs. Seuls les utilisateurs ayant écouté le titre peuvent laisser une évaluation.

    Commentaires - Veuillez sélectionner les onglets ci-dessous pour changer la provenance des commentaires.

    Il n'y a pas encore de critique disponible pour ce titre.