Couverture de Cultured

Cultured

How Ancient Foods Can Feed Our Microbiome

Aperçu

Essayer pour 0,00 €
Écoutez en illimité un large choix de livres audio, créations & podcasts Audible Original et histoires pour enfants.
Recevez 1 crédit audio par mois à échanger contre le titre de votre choix - ce titre vous appartient.
Gratuit avec l'offre d'essai, ensuite 9,95 €/mois. Résiliez à tout moment.

Cultured

De : Katherine Harmon Courage
Lu par : Brittany Pressley
Essayer pour 0,00 €

9,95 € par mois après 30 jours. Résiliez à tout moment.

Acheter pour 22,00 €

Acheter pour 22,00 €

Confirmer l'achat
Utiliser la carte qui se termine par
En finalisant votre achat, vous acceptez les Conditions d'Utilisation. Veuillez prendre connaissance de notre Politique de Confidentialité et de notre Politique sur la Publicité et les Cookies.
Annuler

À propos de cette écoute

A revealing look at the 300 trillion microorganisms that keep us healthy - and the foods they need to thrive

These days, probiotic yogurt and other "gut-friendly" foods line supermarket shelves. But what's the best way to feed our all-important microbiome - and what is a microbiome, anyway?

In this engaging and eye-opening book, science journalist Katherine Harmon Courage investigates these questions, presenting a deep dive into the ancient food traditions and the latest research for maintaining a healthy gut. Topics include:

  • Meet your microbiome: What it is, how it works, and why it's essential for our immune system - and overall health
  • Gut-friendly food traditions: A guided tour of artisanal makers of yogurt, kimchi, kefir, kombucha, olives, cocoa, and other vibrant, ancient foods from around the world that feed our microbiome (along with simple recipes for curious at-home cooks)
  • Cutting-edge science: A first-hand look at some of the top lab facilities where microbiologists are working to better understand the human gut and how to feed it for good health

Equal parts science explainer, culinary investigation, and global roadmap for healthy eating, Cultured offers a wealth of information for anyone interested in making smart food choices in our not-so-gut-friendly modern world.

Includes a bonus PDF of recipes.

PLEASE NOTE: When you purchase this title, the accompanying PDF will be available in your Audible Library along with the audio.

©2019 Katherine Harmon Courage (P)2019 Penguin Audio
Régimes, nutrition et alimentation saine Science
Les membres Amazon Prime bénéficient automatiquement de 2 livres audio offerts chez Audible.

Vous êtes membre Amazon Prime ?

Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.
Bonne écoute !

    Commentaires

    “Deeply researched but conversational and even funny, Cultured is the guide we need to make sense of the hope and hype of microbiome science and what it means for our everyday lives.” (Maryn McKenna, author of Big Chicken, Superbug, and Beating Back the Devil)

    “This enthralling book sounds the clarion call to end the senseless onslaught of warfare waged against our microbial symbionts. It is time to embrace the world within us and feed the ferment that keeps us happy and healthy.” (Ken Albala, Professor of History University of the Pacific)

    “From Greenland to Greece, Courage explores the ancient gut-friendly foods that have become integral parts of many food cultures, and offers suggestions on how to diversify the kinds of foods we feed our microbiome.” (NPR)

    Ce que les auditeurs disent de Cultured

    Moyenne des évaluations utilisateurs. Seuls les utilisateurs ayant écouté le titre peuvent laisser une évaluation.

    Commentaires - Veuillez sélectionner les onglets ci-dessous pour changer la provenance des commentaires.

    Il n'y a pas encore de critique disponible pour ce titre.