Couverture de Bokashi Composting: Scraps to Soil in Weeks

Bokashi Composting: Scraps to Soil in Weeks

Aperçu

Essayer pour 0,00 €
Écoutez en illimité un large choix de livres audio, créations & podcasts Audible Original et histoires pour enfants.
Recevez 1 crédit audio par mois à échanger contre le titre de votre choix - ce titre vous appartient.
Gratuit avec l'offre d'essai, ensuite 9,95 €/mois. Résiliez à tout moment.

Bokashi Composting: Scraps to Soil in Weeks

De : Adam Footer
Lu par : Diego Footer
Essayer pour 0,00 €

9,95 € par mois après 30 jours. Résiliez à tout moment.

Acheter pour 13,42 €

Acheter pour 13,42 €

Confirmer l'achat
Utiliser la carte qui se termine par
En finalisant votre achat, vous acceptez les Conditions d'Utilisation. Veuillez prendre connaissance de notre Politique de Confidentialité et de notre Politique sur la Publicité et les Cookies.
Annuler

À propos de cette écoute

Bokashi is Japanese for "fermented organic matter". Bokashi composting is a safe, quick, and convenient way to compost in your kitchen, garage, or apartment using a specific group of microorganisms to anaerobically ferment all food waste (including meat and dairy). Since the process takes place in a closed system, insects and smell are controlled, making it ideal for urban or business settings. The process is very fast, with compost usually ready to be integrated into your soil or garden in around two weeks.

While bokashi has enjoyed great popularity in many parts of the world, it is still relatively unknown in North America. From scraps to soil, Bokashi Composting is the complete, step-by-step, do-it-yourself guide to this amazing process, with comprehensive information covering:

  • Background - the history, development, and scientific basis of the technique
  • Getting started - composting with commercially available products or homemade systems
  • Making your own - system plans and bokashi bran recipes using common materials and locally sourced ingredients
  • Growing - improving your soil with fermented compost and bokashi "juice"

This essential guide is a must-listen for gardeners, homeowners, apartment dwellers, traditional composters, and anyone who wants a safe, simple, and convenient way to keep kitchen waste out of the landfill.

Adam Footer is a permaculture designer with a focus on soil building, food forestry, cover crops, water conservation and harvesting, and natural farming. He is a tireless promoter of bokashi to maximize the recycling of food waste and runs the website bokashicomposting.com.

©2013 New Society Publishing (P)2018 Adam Footer
Habitat vert et durable Maison et habitat Science Techniques
Les membres Amazon Prime bénéficient automatiquement de 2 livres audio offerts chez Audible.

Vous êtes membre Amazon Prime ?

Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.
Bonne écoute !

    Ce que les auditeurs disent de Bokashi Composting: Scraps to Soil in Weeks

    Moyenne des évaluations utilisateurs. Seuls les utilisateurs ayant écouté le titre peuvent laisser une évaluation.

    Commentaires - Veuillez sélectionner les onglets ci-dessous pour changer la provenance des commentaires.

    Il n'y a pas encore de critique disponible pour ce titre.