Couverture de Anthony Bourdain, Eric Ripert, and Gabrielle Hamilton on 'How I Learned to Cook'

Anthony Bourdain, Eric Ripert, and Gabrielle Hamilton on 'How I Learned to Cook'

Aperçu

Essayer pour 0,00 €
Écoutez en illimité un large choix de livres audio, créations & podcasts Audible Original et histoires pour enfants.
Recevez 1 crédit audio par mois à échanger contre le titre de votre choix - ce titre vous appartient.
Gratuit avec l'offre d'essai, ensuite 9,95 €/mois. Résiliez à tout moment.

Anthony Bourdain, Eric Ripert, and Gabrielle Hamilton on 'How I Learned to Cook'

De : Anthony Bourdain, Eric Ripert, Gabrielle Hamilton
Lu par : Michael Ruhlman
Essayer pour 0,00 €

9,95 € par mois après 30 jours. Résiliez à tout moment.

Acheter pour 1,75 €

Acheter pour 1,75 €

Confirmer l'achat
Utiliser la carte qui se termine par
En finalisant votre achat, vous acceptez les Conditions d'Utilisation. Veuillez prendre connaissance de notre Politique de Confidentialité et de notre Politique sur la Publicité et les Cookies.
Annuler

À propos de cette écoute

Anthony Bourdain, Gabrielle Hamilton, and Eric Ripert are all well established, accomplished chefs. Here, they share their early cooking experiences, what influenced their cooking styles, and what made them want to be chefs forever.

Bourdain is the executive chef at Brasserie Les Halles, the author of the best-selling book Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly, and the host of the popular Food Network series, A Cook's Tour. Panelist Gabrielle Hamilton is the chef and owner of Prune, and Eric Ripert is the chef at Le Bernardin, both New York City culinary landmarks. Moderator Michael Ruhlman is a journalist and author of The Soul of a Chef and The Making of a Chef.

Don't miss more from Anthony Bourdain:

  • A Chef's Christmas
  • Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly and
  • A Free Interview With Anthony Bourdain
  • ©2006 92 nd Street Young Men's and Young Women's Hebrew Association (P)2006 92 nd Street Young Men's and Young Women's Hebrew Association
    Art Culinaire Divertissement et arts du spectacle
    Les membres Amazon Prime bénéficient automatiquement de 2 livres audio offerts chez Audible.

    Vous êtes membre Amazon Prime ?

    Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.
    Bonne écoute !

      Avis de l'équipe

      Food connoisseurs, junkies, and interested generalists, this is the conversation for you. Food journalist and author Michael Ruhlman moderates a conversation at New York’s famed 92nd Street Y venue with leading chefs Anthony Bourdain, Gabrielle Hamilton, and Eric Ripert, true restaurant legends.

      The chefs discuss their formative years in the restaurant business. Sit back and enjoy Bourdain’s familiar, smoky voice as he describes entering a trade that, at the time, "only attracted losers" and how he found pride for the first time in his life as a dishwasher. Hear Ripert’s account of how a piece of artichoke can bring out the flavor of a fish. This audiobook is best enjoyed over a sauce that nearly broke a cook’s back.

      Ce que les auditeurs disent de Anthony Bourdain, Eric Ripert, and Gabrielle Hamilton on 'How I Learned to Cook'

      Moyenne des évaluations utilisateurs. Seuls les utilisateurs ayant écouté le titre peuvent laisser une évaluation.

      Commentaires - Veuillez sélectionner les onglets ci-dessous pour changer la provenance des commentaires.

      Il n'y a pas encore de critique disponible pour ce titre.