Andrew Zimmern on Seafood
Chapter 3 from THE BIZARRE TRUTH
Impossible d'ajouter des articles
Échec de l’élimination de la liste d'envies.
Impossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Acheter pour 2,51 €
Aucun moyen de paiement n'est renseigné par défaut.
Désolés ! Le mode de paiement sélectionné n'est pas autorisé pour cette vente.
-
Lu par :
-
Andrew Zimmern
-
De :
-
Andrew Zimmern
À propos de cette écoute
Andrew Zimmern, the host of The Travel Channel's hit series Bizarre Foods, has an extraordinarily well-earned reputation for traveling far and wide to seek out and sample anything and everything that's consumed as food globally, from cow vein stew in Bolivia and giant flying ants in Uganda to raw camel kidneys in Ethiopia, putrefied shark in blood pudding in Iceland, and Wolfgang Puck's Hunan-style rooster balls in Los Angeles. For Zimmern, local cuisine - bizarre, gross or downright stomach turning as it may be to us - is not simply what's served at mealtime. It is a primary avenue to discovering what is most authentic - the bizarre truth - about cultures everywhere.
In this section, Zimmern explains what lengths you should go to for the freshest seafood.Ready for the main course? Listen to the complete The Bizarre Truth by Andrew Zimmern.©2009 Andrew Zimmern (P)2009 Random HouseVous êtes membre Amazon Prime ?
Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.Bonne écoute !