What Einstein…
5 titres dans la sérieWhat Einstein Didn't Know Description
-
Volume 1 de la série
-
What Einstein Didn't Know
- Scientific Answers to Everyday Questions
- De : Robert L. Wolke
- Lu par : Sean Runnette
- Durée : 8 h et 23 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
How does soap know what's dirt? How do magnets work? Why do ice cubes crackle in your glass? And how can you keep them quiet? These are questions that torment us all. Now Robert L. Wolke, professor emeritus of chemistry at the University of Pittsburgh, provides definitive - and amazingly simple - explanations for the mysteries of everyday life.
-
What Einstein Didn't Know
- Scientific Answers to Everyday Questions
- Lu par : Sean Runnette
- Durée : 8 h et 23 min
- Date de publication : 27/08/2012
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 25,61 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 25,61 € ou 1 crédit audio
-
-
Volume 2 de la série
-
What Einstein Told His Barber: More Scientific Answers to Everyday Questions
-
-
Volume 3 de la série
-
What Einstein Told His Cook
- Kitchen Science Explained
- De : Robert L. Wolke
- Lu par : Sean Runnette
- Durée : 9 h et 12 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Why is red meat red? How do they decaffeinate coffee? Do you wish you understood the science of food but don't want to plow through dry, technical books? In What Einstein Told His Cook, University of Pittsburgh chemistry professor emeritus and award-winning Washington Post food columnist Robert L. Wolke provides reliable and witty explanations for your most burning food questions, while debunking misconceptions and helping you interpret confusing advertising and labeling.
-
What Einstein Told His Cook
- Kitchen Science Explained
- Lu par : Sean Runnette
- Durée : 9 h et 12 min
- Date de publication : 13/02/2012
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 26,38 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 26,38 € ou 1 crédit audio
-
-
Volume 4 de la série
-
Volume 5 de la série
-
What Einstein Kept Under His Hat
- Secrets of Science in the Kitchen
- De : Robert L. Wolke, Marlene Parrish
- Lu par : Sean Runnette
- Durée : 12 h et 37 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Have you ever wondered why onions make us cry? Do you believe bananas contain more calories as they ripen and get sweeter? This sequel to the best-selling What Einstein Told His Cook continues Robert L. Wolke's investigations into the science behind our foods.
-
What Einstein Kept Under His Hat
- Secrets of Science in the Kitchen
- Lu par : Sean Runnette
- Durée : 12 h et 37 min
- Date de publication : 14/05/2012
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 26,38 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 26,38 € ou 1 crédit audio
-