Homestead Basics
13 titres dans la sérieHomestead Basics Description
-
Volume 1-6 de la série
-
Homestead Basics
- Books 1-6: How to Raise Chickens, Rabbits, and Bees in Your Backyard as Well as How to Make Homemade Cheese, Tofu, Wine, Vinegar, and Cleaning Supplies
- De : David Nash
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 6 h et 12 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
The Homestead Basic Series is a collection of works that answer the often-asked questions of individuals trying to start living more self-sufficiently. Each book in this set holds solid information geared toward beginning hobbyist.
-
Homestead Basics
- Books 1-6: How to Raise Chickens, Rabbits, and Bees in Your Backyard as Well as How to Make Homemade Cheese, Tofu, Wine, Vinegar, and Cleaning Supplies
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 6 h et 12 min
- Date de publication : 30/12/2020
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 17,91 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 17,91 € ou 1 crédit audio
-
-
Volume 1 de la série
-
The Basics of Raising Backyard Chickens
- Beginner's Guide to Selling Eggs, Raising, Feeding, and Butchering Chickens
- De : David Nash
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 1 h et 4 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
The Basics of Raising Backyard Chickens is a practical guide, from a lifelong chicken raiser. This audiobook shares simple yet practical knowledge which covers all aspects of raising healthy and happy chickens in suburban or even urban backyards.This guide to backyard chickens covers things like: why keep chickens, types of chickens, how to raise day old chicks, building shelters for your chickens, how to feed and water your girls (including simple automated systems), what to do with the eggs, how to sell you chickens, DIY equipment for butchering, how to butcher, and more.
-
The Basics of Raising Backyard Chickens
- Beginner's Guide to Selling Eggs, Raising, Feeding, and Butchering Chickens
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 1 h et 4 min
- Date de publication : 13/10/2019
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 6,24 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 6,24 € ou 1 crédit audio
-
-
Volume 2 de la série
-
The Basics of Raising Backyard Rabbits: Beginner's Guide to Raising, Feeding, Breeding, and Butchering Rabbits
- Homestead Basics, Book 2
- De : David Nash
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 1 h et 16 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
The Basics of Raising Backyard Rabbits is a practical guide, from a family of rabbit raisers. This audiobook shares simple yet practical knowledge which covers all aspects of raising healthy and happy rabbits in suburban or even urban backyards. The audiobook is suited for new rabbit keepers and those wanting ideas for simple DIY equipment to make your backyard rabbit keeping simple and easy. Get this guide now to make your rabbit-raising dreams a reality.
-
The Basics of Raising Backyard Rabbits: Beginner's Guide to Raising, Feeding, Breeding, and Butchering Rabbits
- Homestead Basics, Book 2
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 1 h et 16 min
- Date de publication : 30/10/2019
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 6,24 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 6,24 € ou 1 crédit audio
-
-
Volume 3 de la série
-
The Basics of Beginning Beekeeping
- How to Start, Manage, and Harvest Honey from Your Hive Includes Many DIY Beekeeping Tools (Homestead Basics, Book 3)
- De : David Nash
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 1 h et 36 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Do you want to raise bees but don’t know where to start? The Basics of Beginning Beekeeping is a practical guide written from the perspective of a beekeeper with seven years of experience with beehives in a suburban front yard. This book is a little different from most beekeeping books, as the goal is to build a setup that requires little interaction by replicating natural and organic methods as much as possible.
-
The Basics of Beginning Beekeeping
- How to Start, Manage, and Harvest Honey from Your Hive Includes Many DIY Beekeeping Tools (Homestead Basics, Book 3)
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 1 h et 36 min
- Date de publication : 28/09/2020
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 6,24 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 6,24 € ou 1 crédit audio
-
-
Volume 4 de la série
-
The Basics of Making Homemade Cheese
- How to Make and Store Hard and Soft Cheeses, Yogurt, Tofu, Cheese Cultures, and Vegetable Rennet (Homestead Basics, Book 4)
- De : David Nash
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 1 h et 6 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
The Basics of Making Homemade Cheese is a practical guide that shares simple yet practical knowledge that covers everything you need to start learning how to make your own simple cheeses from the comfort of your own kitchen. The audiobook is suited to kitchen enthusiasts of all skill levels and those wanting ideas for simple DIY cheesemaking equipment and alternatives to make your kitchen cheesemaking a less-expensive hobby.
-
The Basics of Making Homemade Cheese
- How to Make and Store Hard and Soft Cheeses, Yogurt, Tofu, Cheese Cultures, and Vegetable Rennet (Homestead Basics, Book 4)
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 1 h et 6 min
- Date de publication : 05/11/2020
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 6,24 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 6,24 € ou 1 crédit audio
-
-
Volume 5 de la série
-
The Basics of Making Homemade Wine and Vinegar
- How to Make and Bottle Wine, Mead, Vinegar, and Fermented Hot Sauce (Homestead Basics, Book 5)
- De : David Nash
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 47 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Do you want to make your own wine but don’t know where to start? What about making your own vinegar or fermented hot sauces? The Basics of Making Homemade Wine and Vinegar is a practical guide, from a family that had made hundreds of gallons of wines and vinegars over a decade of urban homesteading. This book shares simple yet practical knowledge which covers the basics you need to be successful in-home fermentation.
-
The Basics of Making Homemade Wine and Vinegar
- How to Make and Bottle Wine, Mead, Vinegar, and Fermented Hot Sauce (Homestead Basics, Book 5)
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 47 min
- Date de publication : 28/09/2020
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 3,55 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 3,55 € ou 1 crédit audio
-
-
Volume 6 de la série
-
The Basics of Homemade Cleaning Supplies
- How to Make Lye Soap, Dishwashing Liquid, Dishwashing Powder, and a Whole Lot More (Homestead Basics, Book 6)
- De : David Nash
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 38 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
The Basics of Homemade Cleaning Supplies is a practical guide that gives simple yet effective recipes for high quality homemade cleaners without the high prices. This book shares simple yet practical knowledge which covers all manner of efficient homemade cleaning agents.
-
The Basics of Homemade Cleaning Supplies
- How to Make Lye Soap, Dishwashing Liquid, Dishwashing Powder, and a Whole Lot More (Homestead Basics, Book 6)
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 38 min
- Date de publication : 24/03/2021
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 3,55 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 3,55 € ou 1 crédit audio
-
-
Volume 7 de la série
-
The Basics of Baking: How to Make Breads, Biscuits, and Other Homemade Goodies Includes No-Fail Bread Recipes
- Homestead Basics, Book 7
- De : David Nash
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 45 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Do you want to bake bread but don’t know where to start? The Basics of Baking is a practical guide that takes the mystery out of making wonderful fresh bread. This audiobook shares simple yet practical knowledge which covers all aspects needed to begin to learn how to bake healthy loaves of simple bread. The audiobook is suited to new bakers and those wanting ideas for simple and tasty meals. Get this guide now to make your bread baking desires a reality.
-
The Basics of Baking: How to Make Breads, Biscuits, and Other Homemade Goodies Includes No-Fail Bread Recipes
- Homestead Basics, Book 7
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 45 min
- Date de publication : 08/10/2021
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 3,55 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 3,55 € ou 1 crédit audio
-
-
Volume 8 de la série
-
The Basics of Food Preservation
- How to Make Jelly, Can, Pickle, and Preserve Foods (Homestead Basics, Book 8)
- De : David Nash
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 1 h et 19 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Do you want to learn how to food, but don’t quite know where to begin? The Basics of Food Preservation is a practical guide from the experience of a lifelong self-reliance advocate. This book shares simple yet practical knowledge that covers essential food-preservation techniques.
-
The Basics of Food Preservation
- How to Make Jelly, Can, Pickle, and Preserve Foods (Homestead Basics, Book 8)
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 1 h et 19 min
- Date de publication : 08/10/2021
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 6,24 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 6,24 € ou 1 crédit audio
-
-
Volume 9 de la série
-
The Basics of Food Storage: How to Build an Emergency Food Storage Supply, as Well as Tips to Store, Dry, Package, and Freeze Your Own Foods
- Homestead Basics, Book 9
- De : David Nash
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 1 h et 6 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
The Basics of Food Storage is a practical guide from the experience of a lifelong self-reliance advocate. This book shares simple yet practical knowledge which covers all aspects of starting a food storage program. The handbook is suited to preppers and homesteaders and those just wanting ideas for simple DIY solutions to become a little more ready for disasters.
-
The Basics of Food Storage: How to Build an Emergency Food Storage Supply, as Well as Tips to Store, Dry, Package, and Freeze Your Own Foods
- Homestead Basics, Book 9
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 1 h et 6 min
- Date de publication : 05/11/2021
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 6,24 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 6,24 € ou 1 crédit audio
-
-
Volume 10 de la série
-
Volume 11 de la série
-
The Basics of Make Ahead Mixes
- Six Make Ahead Mixes to Make Your Cooking Easier (Homestead Basics)
- De : David Nash
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 1 h et 13 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
The Basics of Make Ahead Mixes is a practical guide that shares several time tested recipes for make ahead mixes that enhance a prepper’s food storage options, saves time for the busy parent trying to get food on the table, and helps a frugal cook save money. This book shares simple yet practical knowledge, which the author uses weekly in his own home.
-
The Basics of Make Ahead Mixes
- Six Make Ahead Mixes to Make Your Cooking Easier (Homestead Basics)
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 1 h et 13 min
- Date de publication : 23/09/2021
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 6,24 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 6,24 € ou 1 crédit audio
-
-
Volume 12 de la série
-
The Basics of Beginning Leatherwork
- Beginner’s Guide to Tools, Tips, and Techniques to Basic Leatherwork (Homestead Basics)
- De : David Nash, William Smith
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 50 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
The Basics of Beginning Leatherwork is a practical guide that will start you off right. This book shares simple yet practical knowledge which covers all the essential items needed for someone to get into leatherworking. The handbook is suited to new leatherworkers and hobbyists wanting to expand into a cottage business. Get this guide now to make your leatherworking dreams a reality.
-
The Basics of Beginning Leatherwork
- Beginner’s Guide to Tools, Tips, and Techniques to Basic Leatherwork (Homestead Basics)
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 50 min
- Date de publication : 19/11/2021
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 3,55 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 3,55 € ou 1 crédit audio
-