Nouveau chez Audible ?
Résultats Éditeur "Recorded Books" dans Gastronomie
-
-
A Natural History of Wine
- De : Ian Tattersall, Rob DeSalle
- Lu par : Kevin R. Free
- Durée : 8 h et 14 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
An excellent bottle of wine can be the spark that inspires a brainstorming session. Such was the case for Ian Tattersall and Rob DeSalle, scientists who frequently collaborate on book and museum exhibition projects. When the conversation turned to wine one evening, it almost inevitably led the two - one a palaeoanthropologist, the other a molecular biologist - to begin exploring the many intersections between science and wine. This audiobook presents their fascinating, freewheeling answers to the question.
-
A Natural History of Wine
- Lu par : Kevin R. Free
- Durée : 8 h et 14 min
- Date de publication : 10/11/2015
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 24,25 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 24,25 € ou 1 crédit audio
-
-
-
No Experience Necessary
- The Culinary Odyssey of Chef Norman Van Aken
- De : Norman Van Aken
- Lu par : Norman Van Aken
- Durée : 12 h et 34 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Long considered a culinary renegade and a pioneering chef, Van Aken is an American original who chopped and charred, sweated and seared his way to cooking stardom with no formal training, but with extra helpings of energy, creativity, and faith. After landing on the deceptively breezy shores of Key West, Van Aken faced hurricanes, economic downturns, and mercurial moneymen during the decades when a restaurant could open and close faster than you can type haute cuisine.
-
No Experience Necessary
- The Culinary Odyssey of Chef Norman Van Aken
- Lu par : Norman Van Aken
- Durée : 12 h et 34 min
- Date de publication : 07/12/2013
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 27,72 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 27,72 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Better Than Homemade
- Amazing Food That Changed the Way We Eat
- De : Carolyn Wyman
- Lu par : Nancy Wu
- Durée : 5 h et 1 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Better Than Homemade is food biographer Carolyn Wyman’s freewheeling and entertaining cultural history of the innovative packaged foods that changed the way we eat. It highlights the fascinating stories behind the food inventions; the histories behind the brands and icons that have become synonymous with them; the jingles that have made them such a large part of our popular culture; and the recipes that have tutored generations of homemakers and comfort-food master chefs.
-
Better Than Homemade
- Amazing Food That Changed the Way We Eat
- Lu par : Nancy Wu
- Durée : 5 h et 1 min
- Date de publication : 27/02/2013
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 19,17 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 19,17 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Sweet Land of Liberty
- A History of America in 11 Pies
- De : Rossi Anastopoulo
- Lu par : Beth Hicks
- Durée : 7 h et 31 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
In Sweet Land of Liberty: A History of America in 11 Pies, food writer Rossi Anastopoulo cracks open our relationship to pie with wit and good humor. She traces the pies woven into our history, following the evolution of our country across centuries of innovation and change and examining how America’s relationship with this iconic dessert impacted culture across eras—and vice versa.
-
Sweet Land of Liberty
- A History of America in 11 Pies
- Lu par : Beth Hicks
- Durée : 7 h et 31 min
- Date de publication : 07/02/2023
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 18,85 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 18,85 € ou 1 crédit audio
-