• What Makes a Dish Italian? With Eva from Electric Blue Food

  • Jan 16 2022
  • Durée : 36 min
  • Podcast

What Makes a Dish Italian? With Eva from Electric Blue Food

  • Résumé

  • Join us in this episode to hear more about the true cuisine of Italy by going over some unexpected Italian dishes, such as Mostarda, Bagna Cauda, Prosciutto and Cantaloupe, as well as evidence of many dishes wrongly labeled as "non-authentic" that are eaten daily all around the Peninsula, like Spaghetti alla Bolognese, Gnocchi al Pesto, Lasagne al Pesto, Carbonara with Pancetta, and Strawberry Tiramisu.
    Afficher plus Afficher moins
Les membres Amazon Prime bénéficient automatiquement de 2 livres audio offerts chez Audible.

Vous êtes membre Amazon Prime ?

Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.
Bonne écoute !

    Ce que les auditeurs disent de What Makes a Dish Italian? With Eva from Electric Blue Food

    Moyenne des évaluations utilisateurs. Seuls les utilisateurs ayant écouté le titre peuvent laisser une évaluation.

    Commentaires - Veuillez sélectionner les onglets ci-dessous pour changer la provenance des commentaires.

    Il n'y a pas encore de critique disponible pour ce titre.