• Ep. 3 Two Chefs Bringing the Garden to the Table

  • Jan 25 2023
  • Durée : 20 min
  • Podcast

Ep. 3 Two Chefs Bringing the Garden to the Table

  • Résumé

  • Chefs Nick and Mario have worked in some of the top restaurants in New York City and now are taking on a new challenge: incorporating local ingredients throughout the menu at Tohono Chul Garden Bistro. We touched on what its like working at Michelin star restaurants, experimenting with new ingredients, and what advice they have for aspiring chefs.

    Make sure to check out Tohono Chul Garden Bistro for one of the best brunches in all of AZ!
    https://tohonochul.org/dining/

    For a full food review of Tohono Chul Garden Bistro follow @LocalThree on TikTok and @localthreefoodreviews on Instagram and Facebook!
    https://www.tiktok.com/t/ZTRsqDKae/

    Afficher plus Afficher moins
Les membres Amazon Prime bénéficient automatiquement de 2 livres audio offerts chez Audible.

Vous êtes membre Amazon Prime ?

Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.
Bonne écoute !

    Ce que les auditeurs disent de Ep. 3 Two Chefs Bringing the Garden to the Table

    Moyenne des évaluations utilisateurs. Seuls les utilisateurs ayant écouté le titre peuvent laisser une évaluation.

    Commentaires - Veuillez sélectionner les onglets ci-dessous pour changer la provenance des commentaires.

    Il n'y a pas encore de critique disponible pour ce titre.