Gratuit avec l’offre d'essai

Écouter avec l’offre

Aperçu
  • The Food Explorer

  • The True Adventures of the Globe-Trotting Botanist Who Transformed What America Eats
  • De : Daniel Stone
  • Lu par : Daniel Stone
  • Durée : 9 h et 52 min

Écoutez en illimité un large choix de livres audio, créations & podcasts Audible Original et histoires pour enfants.
Recevez 1 crédit audio par mois à échanger contre le titre de votre choix - ce titre vous appartient.
Gratuit avec l'offre d'essai, ensuite 9,95 €/mois. Résiliez à tout moment.

The Food Explorer

De : Daniel Stone
Lu par : Daniel Stone
Essayer pour 0,00 €

9,95 € par mois après 30 jours. Résiliez à tout moment.

Acheter pour 25,10 €

Acheter pour 25,10 €

Utiliser la carte qui se termine par
En finalisant votre achat, vous acceptez les Conditions d'Utilisation. Veuillez prendre connaissance de notre Politique de Confidentialité et de notre Politique sur la Publicité et les Cookies.

Description

The true adventures of David Fairchild, a turn-of-the-century food explorer who traveled the globe and introduced diverse crops like avocados, mangoes, seedless grapes - and thousands more - to the American plate.

“Fascinating.” (The New York Times Book Review)

“Fast-paced adventure writing.” (The Wall Street Journal)

“Richly descriptive.” (Kirkus)

“A must-read for foodies.” (HelloGiggles)

In the 19th century, American meals were about subsistence, not enjoyment. But as a new century approached, appetites broadened, and David Fairchild, a young botanist with an insatiable lust to explore and experience the world, set out in search of foods that would enrich the American farmer and enchant the American eater.

Kale from Croatia, mangoes from India, and hops from Bavaria. Peaches from China, avocados from Chile, and pomegranates from Malta. Fairchild's finds weren't just limited to food: From Egypt he sent back a variety of cotton that revolutionized an industry, and via Japan he introduced the cherry blossom tree, forever brightening America's capital. Along the way, he was arrested, caught diseases, and bargained with island tribes. But his culinary ambition came during a formative era, and through him, America transformed into the most diverse food system ever created.

“Daniel Stone draws the reader into an intriguing, seductive world, rich with stories and surprises. The Food Explorer shows you the history and drama hidden in your fruit bowl. It’s a delicious piece of writing.” (Susan Orlean, New York Times best-selling author of The Orchid Thief and The Library Book)

©2018 Daniel Stone (P)2018 Penguin Audio
Les membres Amazon Prime bénéficient automatiquement de 2 livres audio offerts chez Audible.

Vous êtes membre Amazon Prime ?

Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.
Bonne écoute !

    Commentaires

    “Daniel Stone brings a forgotten era of American food back to the table.... Stone brings drama, humor, and perspective.” (Associated Press)

    “Mr. Stone is an amiable narrator who balances botany, culinary history, and travelogue with fast-paced adventure writing and a well-drawn cast of characters.” (The Wall Street Journal)

    “Foodies and scientists alike will appreciate Stone’s informative and entertaining book.” (Publishers Weekly)

    Ce que les auditeurs disent de The Food Explorer

    Moyenne des évaluations utilisateurs. Seuls les utilisateurs ayant écouté le titre peuvent laisser une évaluation.

    Commentaires - Veuillez sélectionner les onglets ci-dessous pour changer la provenance des commentaires.

    Il n'y a pas encore de critique disponible pour ce titre.