Nouveau chez Audible ?
Résultats de "Jacques Pépin" dans Toutes les catégories
-
-
The Apprentice
- My Life in the Kitchen
- De : Jacques Pépin
- Lu par : Jacques Pépin, Michel Chevalier
- Durée : 10 h et 6 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
In this captivating memoir, the man whom Julia Child has called "the best chef in America" tells the story of his rise from a frightened apprentice in an exacting Old World kitchen to an Emmy Award-winning superstar who taught millions of Americans how to cook and shaped the nation's tastes in the bargain. The Apprentice is the poignant and sometimes funny tale of a boy's coming of age. Beyond that, it is the story of America's culinary awakening and the transformation of food from an afterthought to a national preoccupation.
-
-
Heart-warming
- Écrit par : Utilisateur anonyme le 06/10/2023
-
The Apprentice
- My Life in the Kitchen
- Lu par : Jacques Pépin, Michel Chevalier
- Durée : 10 h et 6 min
- Date de publication : 23/12/2019
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 28,67 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 28,67 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Jacques Pepin Art of the Chicken
- A Master Chef’s Paintings, Stories, and Recipes of the Humble Bird
- De : Jacques Pépin
- Lu par : Henri Lubatti
- Durée : 4 h et 31 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Chicken may not be an extravagant ingredient, but for master chef Jacques Pépin, it is the one he turns to most frequently—to cook and to paint. In this beautifully illustrated book, Jacques reminisces on his life through the lens of the humble bird, from his childhood in rural France, where he chased chickens and watched as his maman turned them into her poulet à la crème, to his demanding apprenticeship and long, illustrious career.
-
Jacques Pepin Art of the Chicken
- A Master Chef’s Paintings, Stories, and Recipes of the Humble Bird
- Lu par : Henri Lubatti
- Durée : 4 h et 31 min
- Date de publication : 27/09/2022
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 19,46 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 19,46 € ou 1 crédit audio
-