Nouveau chez Audible ?
Résultats Éditeur "Bloomsbury Publishing Plc" dans Maison et jardin
-
-
Kitchen Confidential
- De : Anthony Bourdain
- Lu par : Anthony Bourdain
- Durée : 8 h et 19 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
After 25 years of 'sex, drugs, bad behaviour and haute cuisine', Chef and novelist Anthony Bourdain decided to tell all. From his first oyster in the Gironde to his lowly position as a dishwasher in a honky-tonk fish restaurant in Provincetown; from the kitchen of the Rainbow Room atop the Rockefeller Center to drug dealers in the East Village, from Tokyo to Paris and back to New York again, Bourdain's tales of the kitchen are as passionate as they are unpredictable, as shocking as they are funny.
-
Kitchen Confidential
- Lu par : Anthony Bourdain
- Durée : 8 h et 19 min
- Date de publication : 30/04/2020
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 15,66 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 15,66 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Feng Shui Modern
- De : Cliff Tan
- Lu par : Kevin Shen
- Durée : 3 h et 51 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
How do you place a bed in an awkward room? How can your space help you be more focused and more productive? How do you set up your room to make you ready for romantic love? It’s simple! In Feng Shui Modern, TikTok influencer Cliff Tan answers these questions and more, explaining the ancient practice of feng shui and how it can be translated to modern homes. Cliff has become an internet sensation with his videos demonstrating the principles of feng shui, and in this practical guide he shows how to apply these principles room-by-room in your own home.
-
Feng Shui Modern
- Lu par : Kevin Shen
- Durée : 3 h et 51 min
- Date de publication : 20/01/2022
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 8,80 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 8,80 € ou 1 crédit audio
-
-
-
World Travel
- An Irreverent Guide
- De : Anthony Bourdain, Laurie Woolever
- Lu par : Laurie Woolever, Shep Gordon, Christopher Bourdain, and others
- Durée : 12 h et 12 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Anthony Bourdain saw more of the world than nearly anyone. His travels took him from his hometown of New York to a tribal longhouse in Borneo, from cosmopolitan Buenos Aires, Paris and Shanghai to the stunning desert solitude of Oman’s Empty Quarter - and many places beyond. In World Travel, a life of experience is collected into an entertaining, practical, fun and frank travel guide that gives listeners an introduction to some of his favourite places. Featuring essential advice on how to get there, what to eat, where to stay and, in some cases, what to avoid.
-
World Travel
- An Irreverent Guide
- Lu par : Laurie Woolever, Shep Gordon, Christopher Bourdain, Jen Agg, Matt Walsh, Bill Buford, Claude Tayag, Nari Kye, Vidya Balachander, Steve Albini
- Durée : 12 h et 12 min
- Date de publication : 20/04/2021
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 17,62 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 17,62 € ou 1 crédit audio
-
-
-
The Year of Miracles
- Recipes About Love + Grief + Growing Things
- De : Ella Risbridger
- Lu par : Ella Risbridger
- Durée : 7 h et 18 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Because Ella Risbridger has learnt to focus on the little things that bring her joy, feeding as many people as she can squeeze round her tiny table and sharing recipes that are good for the soul. Miracle Pie is her journal and storybook of cooking, where the food is so good you want to lick the bowl, with recipes like fancy fish pie, cardamom-cinnamon chicken rice, chimichurri courgettes, triple carb soup, blackberry miso birthday cake, fried jam sandwiches and sticky toffee Guinness brownies.
-
The Year of Miracles
- Recipes About Love + Grief + Growing Things
- Lu par : Ella Risbridger
- Durée : 7 h et 18 min
- Date de publication : 26/05/2022
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 8,80 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 8,80 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Breadsong
- How Baking Changed Our Lives
- De : Kitty Tait, Al Tait
- Lu par : Kitty Tait, Al Tait
- Durée : 4 h et 14 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
This is the story of Kitty Tait who was a chatty, bouncy and full-of-life 14-year-old until she was overwhelmed by a cloud of depression and anxiety and she withdrew from the world. Her family tried everything to help her but she slipped further away. One day her dad Alex, a teacher, baked a loaf of bread with her and that small moment changed everything. One loaf quickly escalated into an obsession and Kitty started to find her way out of the terrible place she was in. After a few months, she and her dad opened the Orange Bakery, where queues now regularly snake down the street.
-
Breadsong
- How Baking Changed Our Lives
- Lu par : Kitty Tait, Al Tait
- Durée : 4 h et 14 min
- Date de publication : 28/04/2022
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 8,80 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 8,80 € ou 1 crédit audio
-
-
-
I Drink Therefore I Am
- A Philosopher's Guide to Wine
- De : Roger Scruton
- Lu par : Kris Dyer
- Durée : 9 h et 38 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
We are familiar with the medical opinion that a daily glass of wine is good for the health and also the rival opinion that any more than a glass or two will set us on the road to ruin. Whether or not good for the body, Scruton argues, wine, drunk in the right frame of mind, is definitely good for the soul. And there is no better accompaniment to wine than philosophy. By thinking with wine, you can learn not only to drink in thoughts but to think in draughts.
-
I Drink Therefore I Am
- A Philosopher's Guide to Wine
- Lu par : Kris Dyer
- Durée : 9 h et 38 min
- Date de publication : 20/01/2022
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 13,70 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 13,70 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Bourdain
- In Stories
- De : Laurie Woolever
- Lu par : Laurie Woolever, full cast
- Durée : 11 h et 26 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
When Anthony Bourdain died in June 2018, fans around the globe came together to celebrate the life of an inimitable man who had dedicated his life to traveling nearly everywhere (and eating nearly everything), shedding light on the lives and stories of others. Now, for the first time, we have been granted a look into Bourdain’s life through the stories and recollections of his closest friends and colleagues. Laurie Woolever, Bourdain’s long-time assistant and confidante, interviewed nearly a hundred of the people who shared Tony’s orbit.
-
Bourdain
- In Stories
- Lu par : Laurie Woolever, full cast
- Durée : 11 h et 26 min
- Date de publication : 11/11/2021
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 15,66 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 15,66 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Truffle Hound
- On the Trail of the World’s Most Seductive Scent, with Dreamers, Schemers, and Some Extraordinary Dogs
- De : Rowan Jacobsen
- Lu par : Sam Rushton
- Durée : 8 h et 42 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
The scent of one freshly unearthed white truffle in Barolo was all it took to lead Rowan Jacobsen down a rabbit hole into a world of secretive hunts, misty woods, black-market deals, obsessive chefs, quixotic scientists, muddy dogs, maddening smells and some of the most memorable meals ever created. Truffles attract dreamers, schemers and sensualists. People spend years training dogs to find them underground. They plant forests of oaks and wait a decade for truffles to appear. They pay £2,170 a pound to possess them. They turn into quivering puddles in their presence.
-
Truffle Hound
- On the Trail of the World’s Most Seductive Scent, with Dreamers, Schemers, and Some Extraordinary Dogs
- Lu par : Sam Rushton
- Durée : 8 h et 42 min
- Date de publication : 14/10/2021
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 13,70 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 13,70 € ou 1 crédit audio
-
-
-
In Kiltumper
- A Year in an Irish Garden
- De : Niall Williams, Christine Breen
- Lu par : Niall Williams, Christine Breen
- Durée : 9 h et 38 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Thirty-four years ago, when they were in their 20s, Niall Williams and Christine Breen made the impulsive decision to leave their lives in New York City and move to Christine’s ancestral home in the town of Kiltumper in rural Ireland. In the decades that followed, the pair dedicated themselves to writing, gardening and living a life that followed the rhythms of the Earth.
-
In Kiltumper
- A Year in an Irish Garden
- Lu par : Niall Williams, Christine Breen
- Durée : 9 h et 38 min
- Date de publication : 16/09/2021
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 13,70 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 13,70 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Eat Better Forever
- 7 Ways to Transform Your Diet
- De : Hugh Fearnley-Whittingstall
- Lu par : Hugh Fearnley-Whittingstall
- Durée : 7 h et 18 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
In this ground-breaking book, instead of promising a gimmicky single-fix solution to the challenge of healthy eating, Hugh extracts the knowledge, advice and healthy habits, from cutting edge research into the obesity crisis, to produce seven simple strategies that will transform your diet and your health. Starting with the blissfully simple message that we all need to "Go whole", he leads us away from the industrial junk and processed foods that are doing so many of us so much harm and returns us to the real foods that nurture us and keep us well.
-
Eat Better Forever
- 7 Ways to Transform Your Diet
- Lu par : Hugh Fearnley-Whittingstall
- Durée : 7 h et 18 min
- Date de publication : 31/12/2020
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 13,70 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 13,70 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Midnight Chicken
- & Other Recipes Worth Living For
- De : Ella Risbridger
- Lu par : Ella Risbridger
- Durée : 6 h et 42 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
When the world becomes overwhelming, Ella Risbridger focuses on the little things that bring her joy, like enjoying a glass of wine when cooking, FaceTiming with a friend whilst making bagels and sharing recipes that are good for the soul. One night she found herself lying on her kitchen floor, wondering if she would ever get up - and it was the thought of a chicken, of roasting it, and of eating it, that got her to her feet and made her want to be alive.
-
Midnight Chicken
- & Other Recipes Worth Living For
- Lu par : Ella Risbridger
- Durée : 6 h et 42 min
- Date de publication : 31/12/2020
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 13,70 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 13,70 € ou 1 crédit audio
-
-
-
The Sustainable(ish) Guide to Green Parenting
- Guilt-Free Eco-ideas for Raising Your Kids
- De : Jen Gale
- Lu par : Jen Gale
- Durée : 6 h et 33 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
The must-have friendly green bible of accessible eco-tips for families. As a parent, getting out of the house with everyone wearing shoes (on a good day) can feel like you’re winning, so adding ‘being green’ to the never-ending to-do list might feel like the thing to bring all your spinning plates crashing to the ground. If that’s the case, then this is the audiobook for you. No preaching. No judgement. No guilt.
-
The Sustainable(ish) Guide to Green Parenting
- Guilt-Free Eco-ideas for Raising Your Kids
- Lu par : Jen Gale
- Durée : 6 h et 33 min
- Date de publication : 18/03/2021
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 13,70 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 13,70 € ou 1 crédit audio
-
-
-
The Sustainable(ish) Living Guide
- Everything You Need to Know to Make Small Changes That Make a Big Difference
- De : Jen Gale
- Lu par : Jen Gale
- Durée : 8 h et 42 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
If you want to save the planet, but your to-do list is already pretty long, and remembering your reusable coffee cup feels like a Herculean task, then this is the book for you. Covering every aspect of our lives from the stuff we buy and the food we eat, to how we travel, work, and celebrate. This audiobook provides stacks of practical ideas to slot into your daily life, alongside a gentle kick up the butt to put your newfound knowledge into action.
-
The Sustainable(ish) Living Guide
- Everything You Need to Know to Make Small Changes That Make a Big Difference
- Lu par : Jen Gale
- Durée : 8 h et 42 min
- Date de publication : 09/01/2020
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 13,70 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 13,70 € ou 1 crédit audio
-
-
-
The Bridleway
- How Horses Shaped the British Landscape
- De : Tiffany Francis-Baker
- Lu par : Olivia Mace
- Durée : 8 h et 40 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Most of us have enjoyed walking on a bridleway at some time, but we rarely stop to think about how these old routes came to be. These ancient networks criss-cross the British countryside and are so familiar to walkers and riders that they have become almost invisible as we meander our way along them. From atop a horse and on foot, Tiffany Francis-Baker provides listeners with a new perspective on bridleways and a glimpse into their intriguing history.
-
The Bridleway
- How Horses Shaped the British Landscape
- Lu par : Olivia Mace
- Durée : 8 h et 40 min
- Date de publication : 08/06/2023
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 13,70 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 13,70 € ou 1 crédit audio
-
-
-
The Core of an Onion
- Peeling the Rarest Common Food—Featuring More Than 100 Historical Recipes
- De : Mark Kurlansky
- Lu par : Mark Kurlansky
- Durée : 5 h et 8 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
As Julia Child once said, “It is hard to imagine a civilization without onions.” Historically, she’s been right—and not just in the kitchen. Uniquely flourishing in just about every climate and culture around the world, onions have provided the essential basis not only for sautés, stews, and stir fries, but for medicines, metaphors, and folklore. Abundantly commonplace yet extraordinarily indispensable, the onion is Kurlansky's newest global food fixation as he sets out to explore how and why the crop reigns over Wales to Italy and everywhere in between.
-
The Core of an Onion
- Peeling the Rarest Common Food—Featuring More Than 100 Historical Recipes
- Lu par : Mark Kurlansky
- Durée : 5 h et 8 min
- Date de publication : 07/11/2023
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 17,62 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 17,62 € ou 1 crédit audio
-
-
-
A Beautiful Pint
- One Man's Search for the Perfect Pint of Guinness
- De : Ian Ryan, Zebadiah Keneally - illustrator
- Lu par : Seán Burke
- Durée : 2 h et 22 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
We’ve all got a friend who claims to know where you can get the best pint of Guinness. From the pub to the pour, it’s an experience. And if anyone knows this best, it’s London-based Corkman Ian Ryan – founder of Sh*t London Guinness and Beautiful Pints. From the all-important different elements of a Guinness pour to what to look for (and what to run a mile from) when sourcing beautiful pints, as well as a crème de la crème list of pubs around the world to visit, Ian shares his expertise from many a pint of plain sank and enjoyed.
-
A Beautiful Pint
- One Man's Search for the Perfect Pint of Guinness
- Lu par : Seán Burke
- Durée : 2 h et 22 min
- Date de publication : 26/10/2023
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 8,80 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 8,80 € ou 1 crédit audio
-