
Vanilla Ice Cream
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.
Veuillez réessayer plus tard
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Impossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
-
Lu par :
-
De :
À propos de ce contenu audio
How is it that vanilla is such an expensive spice, yet so many vanilla-flavored products are very cheap? How is vanilla produced and harvested in so many different countries despite the fact that the only insect that pollinates it can only be found in Mexico? And what does the word “vanilla” even mean? For this episode, Kiona and Luis take a pint of vanilla ice cream out of the freezer to discuss a dessert that we often unfairly consider dull, but in fact has an incredibly rich history.
Follow us on Instagram @hownottotravelpod and @ochentapodcasts. You can also follow us on Twitter @ochentapodcasts and on TikTok @studioochenta.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vous êtes membre Amazon Prime ?
Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.Bonne écoute !
Aucun commentaire pour le moment