Couverture de The Home Canning Guide for Everyone Who Eats

The Home Canning Guide for Everyone Who Eats

Aperçu

Offre à durée limitée

3 mois gratuits
Essayez pour 0,00 €.
L'offre prend fin le 28 janvier 2025 à 23 h 59.
Choisissez 1 livre audio par mois dans notre collection inégalée.
Écoutez à volonté des milliers de livres audio, de titres originaux et de podcasts.
Accédez à des promotions et à des soldes exclusives
Après 3 mois, votre abonnement se renouvelle automatiquement au tarif de 9,95 €/mois.

The Home Canning Guide for Everyone Who Eats

De : Tracy Falbe
Lu par : Kris Keppeler
Essayez pour 0,00 €.

Après 3 mois, 9,95 €/mois. L'offre prend fin le 28 janvier 2025 à 23 h 59.

Acheter pour 6,24 €

Acheter pour 6,24 €

Confirmer l'achat
Utiliser la carte qui se termine par
En finalisant votre achat, vous acceptez les Conditions d'Utilisation. Veuillez prendre connaissance de notre Politique de Confidentialité et de notre Politique sur la Publicité et les Cookies.
Annuler

À propos de cette écoute

Preserve the bounty of your garden, support local growers, claim total control over ingredients, increase your food security, and enjoy great tasting foods that beat the pants off of anything from a factory. All of this is possible with home canning, and you are absolutely capable of mastering this easy-to-learn and affordable food preservation method.

Once the commonplace domestic art of most households, home canning faded for a while but is again attracting a new generation of enthusiasts. This short guide quickly presents everything you need to know to safely preserve delicious foods like jams, fruits, relishes, pickles, soups, and most importantly tomatoes. Nothing at the store tastes as good as homemade tomato sauce preserved from tomatoes the day they were picked at the perfect peak of ripeness. Stop wondering if you could can food in your home kitchen and start doing it. This guide is written from the direct experience of the author who uses both the boiling water bath and pressure canning methods to preserve a variety of foods.

This guide specifically addresses how to use a boiling water bath and a pressure canner. You will also learn how to easily decide which one you should use for any specific food. The principles of safety and how to prevent food spoilage are explained. A selection of recipes for popular foods is also included with a detailed emphasis on ways to preserve tomatoes and applesauce. Advice on ways to find affordable fresh local produce is also offered. If you are interested in affordably improving the quality of the food you eat, supporting local food, and expanding the productivity of your home garden, then you definitely need to learn home canning.

©2011 Tracy Falbe (P)2013 Tracy Falbe
Cuisine Éducation et apprentissage
Les membres Amazon Prime bénéficient automatiquement de 2 livres audio offerts chez Audible.

Vous êtes membre Amazon Prime ?

Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.
Bonne écoute !

    Ce que les auditeurs disent de The Home Canning Guide for Everyone Who Eats

    Moyenne des évaluations utilisateurs. Seuls les utilisateurs ayant écouté le titre peuvent laisser une évaluation.

    Commentaires - Veuillez sélectionner les onglets ci-dessous pour changer la provenance des commentaires.

    Il n'y a pas encore de critique disponible pour ce titre.