Gratuit avec l’offre d'essai
Écouter avec l’offre
-
The End of Food
- How the Food Industry Is Destroying Our Food Supply - and What We Can Do About It
- Lu par : Allie Merrill
- Durée : 7 h et 25 min
Impossible d'ajouter des articles
Échec de l’élimination de la liste d'envies.
Impossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Acheter pour 17,91 €
Aucun moyen de paiement n'est renseigné par défaut.
Désolés ! Le mode de paiement sélectionné n'est pas autorisé pour cette vente.
Description
This book exposes an industrial system of food production geared not to produce nourishing food, but to produce maximum profit for corporations. It is based on hard scientific research, most of which has been conducted outside of the United States, where food production lobbies have fought against this kind of research.
Pawlick exposes an alarming trend in the food available in our grocery stores, whose nutritional content is in shocking decline while toxic contaminants increase. This is not an argument only about unhealthy, processed foods - rather, it exposes the problems with all foods, including fruits and vegetables that people commonly assume are healthy.
Vous êtes membre Amazon Prime ?
Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.Bonne écoute !